Anunțul lui Iohannis care i-a înfuriat pe români. Curg mesajele

Anunțul lui Iohannis care i-a înfuriat pe români. Curg mesajele Klaus Iohannis. Sursă foto: Facebook

Anunțul președintelui Iohannis că nu va candida la parlamentare i-a înfuriat pe românii prezenți pe paginile de socializare. Aceștia i-au transmis mesaje care mai de care mai ironice.

Anunțul de ultimă oră al președintelui

”Așa cum am declarat în mai multe rânduri, îmi voi încheia mandatul de Președinte al României la termen și nu voi demisiona din funcție. Nu voi candida la alegerile parlamentare din decembrie, indiferent de decizia pe care o va adopta astăzi Biroul Electoral Central. Nu am susținut și nu susțin modificarea legislației electorale în favoarea unei singure persoane”, a scris Iohannis pe facebook. Anunțul acesta i-a scos din sărite pe mulți dintre cetățeni, dar și pe mulți dintre politicieni.

Elena Lasconi, Emanuel Ungureanu, dar și alții au comentat ironic la adresa lui. ”Mai bine te interesezi cât e ajutorul de șomaj! jó napot kívánok, dulap!”, a comentat unul dintre internauți. ”Domnule Președinte, pentru a restabili, măcar puțin, încrederea în instituția pe care ați ocupat-o 10 ani de zile, ar fi bine să publicați toate cheltuielile instituției. Așa putem să înțelegem de ce Ciolacu v-a dat 7 milioane de lei pentru încă 2 luni de mandat”, a spus un altul.

Ne puteți urmări și pe Google News

”Să vedeți acum plictiseală”

”În mod normal, seniorii germani, când ajung la pensie, umblă să colinde lumea. Problema e că dumneavoastră ați făcut asta deja, încă din timpul serviciului. Să vedeți acum plictiseală”, a scris actorul Radu Țibulcă. ”Totusi, mai e niste America de Sud de vizitat, ați ratat complet Australia. Haideți, domn președinte, faceți rezervarea aia la jet cp zilele sunt numerate”, l-a încurajat un alt internaut.

”Închei mandatul la termen și nu-ți dai demisia pentru că vrei să mai faci o excursie cu avionul de lux. Este?”, i-a comentat altcineva. Cert este că numai în câteva ore președintele a reușit să strângă mii de comentarii. Peste 90% dintre acestea sunt negative cu privire la activitatea lui.

Revista presei