Bătaie la galele RXF, cu Claudiu de la „Insula Iubirii” protagonist

Bătaie la galele RXF, cu Claudiu de la „Insula Iubirii” protagonist Claudiu Insula Iubirii. Sursa foto: Instagram/ Insula Iubirii

Claudiu de la emisiunea „Insula Iubirii” continuă să atragă atenția prin incidente controversate. Recent, acesta a fost implicat într-un scandal la galele RXF, unde s-a luat la bătaie cu Romeo Vasiloni, fostă ispită în show-ul TV. Deși totul părea o regie pentru publicitate, bodyguarzii, neavertizați, au intervenit ferm și i-au oprit pe cei doi, făcându-și datoria cu promptitudine.

Incident într-un club de lux din București

Cu doar câteva zile înainte de gala RXF, Claudiu a fost protagonistul unui alt scandal, de data aceasta într-un club exclusivist din Capitală. După o noapte de petrecere cu prietenii săi, acesta a refuzat să plătească o notă de 3.000 de lei, argumentând că, fiind persoană publică, ar trebui să fie scutit de plată.

Surprins de această cerere, ospătarul a cerut ajutorul bodyguarzilor, care au intervenit rapid, cerându-i insistent să achite nota de plată.

Bodyguarzii l-au escortat pe Claudiu și l-au obligat să facă plata, după care l-au îndepărtat din club. Abia atunci acesta a realizat că faima nu-l scutește de responsabilități financiare, fiind „invitat” politicos să părăsească localul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Tensiunile dintre Claudiu și Romeo Vasiloni au reizbucnit

La gala RXF, tensiunile dintre Claudiu și Romeo Vasiloni s-au reaprins. Potrivit declarațiilor lui Vasiloni, conflictul ar fi început din cauza unor acuzații legate de o discuție cu Simona, o altă participantă din show-ul TV.

”Nu știu de la ce a pornit conflictul. Era lângă mine acolo, trebuia să dau un interviu cu Simona. A zis de mine că nu știu ce am avut eu cu Simona și că aș fi vorbit urât despre el. El a mai avut altercații cu mine, în urmă cu o lună, imediat după Insulă, mi-a zis la fel, că am vorbit urât despre el. I-am zis: ce ai, mă, ești nebun?! Acum m-a împins și după îți dai seama că l-am împins și eu și de aici toată altercația. Eu i-am zis că nu mă bat cu el pe stradă, ca să am probleme, ne batem în gală și gata”, a spus Romeo Vasiloni pentru Spynews.ro.

Romeo VasiloniRomeo Vasiloni. Foto: Facebook / Romeo Vasiloni

Deși altercația fizică a fost rapid stinsă, cei doi și-au lansat provocări pentru o eventuală confruntare în ring.

Scandalurile recente îl mențin pe Claudiu în atenția publicului, însă acestea ridică întrebări privind modul său de gestionare a faimei.

Revista presei