Bogdan Andone este noul antrenor al echipei FC Argeş

Bogdan Andone este noul antrenor al echipei FC Argeş Bogdan Andone. Sursa foto: Facebook/ Fotbal Club Botoșani

Clubul FC Argeş şi Bogdan Andone au ajuns la un acord pentru postul de antrenor principal al grupării argeşene. Înțelegerea a fost făcută pentru două sezoane.

Bogdan Andone a salvat FC Botoșani de la retrogradare

Sezonul trecut, Bogdan Andone a salvat-o pe FC Botoşani de la retrogradare, despărţindu-se de moldoveni la începutul acestei stagiuni.

Secundul lui Bogdan Andone va fi Marius Suller.  În vârstă de 46 de ani, secundul a mai pregătit în carieră echipe precum Universitatea Cluj, Concordia Chiajna, Apollon Limassol sau FC Botoşani.

Au existat neînțelegeri între Bogdan Andone și Gigi Becali

Bogdan Andone, s-a născut la Aiud. El a  a jucat pe post de atacant la echipe ca ApollonRapid și Sportul Studențesc. După încheierea carierei, a devenit antrenor, la Astra GiurgiuVoluntari și Olimpia Satu Mare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pentru două luni, Bogdan Andone a fost și antrenor la FCSB, dar a plecat datorită neînțelegerilor cu patronul Gigi Becali. Aceste neînțelegeri au pornit de la alcătuirea echipei și de la felul în care trebuie condusă aceasta.

FC Argeș

FC Argeș. Sursa foto: Facebook/ Fotbal Club Argeș Pitești

Bogdan Andone a mai antrenat echipe ca FC Voluntari, Politehnica Timişoara, Apollon Limassol şi FC Botoşani

Bogdan Andone și-a luat deja rolul de antrenor al argeșenilor în primire

Antrenorul de 49 de ani a condus deja  prima ședință de pregătire la Campionii FC Argeș, iar presa locală și presa centrală s-au mișcat mai repede decât cei din club, care probabil pregătesc o fotografie cu detalii grafice pentru a-l prezenta și oficial, așa cum au făcut cu Nicolae Dică în vară, dar și în cazul anumitor achiziții.

Andone a fost fotografiat pe terenul de antrenament al piteștenilor, el fiind surprins în echipamentul CFC Argeș  alături de preparatorul fizic Marius Suller.

pentru postul de antrenor al argeșenilor a mai fost vizat și Florin Maxim.

Acesta nu a ajuns la înțelegere cu CFC Argeș, principalul motiv fiind o clauză de reziliere, în valoare de 100.000 de euro!

Revista presei