O femeie a fost atacată de un piton în timp ce spăla vasele. Ce a urmat e greu de privit. Video

O femeie a fost atacată de un piton în timp ce spăla vasele.  Ce a urmat e greu de privit. Video Piton. Sursa foto: Pixabay

Un piton uriaș a atacat o femeie în timp ce aceasta spăla vasele, înfășurându-se în jurul ei pentru a o sufoca. Femeia, în vârstă de 64 de ani, a supraviețuit miraculos atacului reptilei care a mușcat-o de mai multe ori.  S-a întâmplat în Samut Prakan, Thailanda.

ImagineUn piton uriaș a atacat o femeie în timp ce spăla vasele. Sursa foto: x.com

Arrom Arunroj tocmai venise acasă de la slujba ei de menajeră la un spital din Bangkok. În timp ce spăla vasele în spatele casei a simțit o durere ascuțită la coapsa dreaptă. La început a crezut că a fost mușcată de vreo insectă, dar când s-a uitat în jos, a văzut un șarpe uriaș urcându-se pe picior.

Femeia a prins instinctiv capul șarpelui și a încercat să-l smulgă de pe ea, dar era prea puternic pentru ea. În cele din urmă, pitonul s-a încolăcit în jurul corpului și a început să o strângă puternic.

Ne puteți urmări și pe Google News

Într-un târziu a auzit-o un vecin când striga după ajutor cu o voce slabă

Femeia să luptat cu pitonul destul de mult, dar deja se încolăcise în jurul corpului ei și  abia dacă mai putea să respire, darămite să țipe după ajutor. Într-un final a reușit să strige cu voce slabă și a avut norocul să fie auzită de un vecin, care a sunat imediat la poliție.

Salvatorii au sosit imediat la casa femeii. Au găsit-o pe jos, epuizată, cu fața palidă din cauza circulației întrerupte. Cei care intervenit au avut nevoie de  30 de minute pentru a slăbi strânsoarea pitonului, după care femeia a fost transportată de urgență la cel mai apropiat spital.

Arrom Arunroj a fost atacată de un piton de aproximativ patru metri lungime și peste 20 de kilograme. Și chiar dacă mușcăturile pitonului nu sunt veninoase, aceștia își ucid prada prin sufocare, scrie odditycentral.com.

Revista presei