Louis Munteanu, declarații provocatoare după CFR - FCSB: „Nu pot fi la fel de inteligenți ca mine”

Louis Munteanu, declarații provocatoare după CFR - FCSB: „Nu pot fi la fel de inteligenți ca mine”

Louis Munteanu, atacantul în vârstă de 22 de ani al echipei CFR Cluj, a fost protagonistul unui meci spectaculos în care a reușit să înscrie două goluri împotriva celor de la FCSB. Partida, încheiată la egalitate, scor 2-2, a fost marcată nu doar de evoluția sa pe teren, ci și de declarațiile controversate pe care le-a făcut ulterior.

„Ei nu pot fi la fel de inteligenți ca mine”

În interviul acordat postului DigiSport după meci, Munteanu a făcut o afirmație care a atras atenția publicului. Vorbind despre fundașii centrali ai echipei FCSB, Joyskim Dawa și Mihai Popescu, el a declarat: „M-am gândit înaintea meciului să fiu mai mult în careu, pentru că Dawa și Popescu sunt fundași agresivi. Am zis că dacă voi fi acolo, în fața porții, inteligența mea va face diferența, pentru că ei nu pot fi la fel de inteligenți ca mine”.

Aceste comentarii au fost considerate de unii drept arogante, generând discuții și reacții în rândul fanilor și specialiștilor din fotbal.

Totuși, Munteanu a subliniat că CFR a a fost la un pas de a obține victoria: „Dacă nu greșeam la primul gol, sunt sigur că am fi câștigat cu 2-0 sau poate mai marcam încă un gol.”

Ne puteți urmări și pe Google News
Louis Munteanu

Louis Munteanu. Sursă foto: Facebook

Louis Munteanu explică schimbarea din minutul 75

În minutul 75, Munteanu a fost înlocuit, decizie pe care a explicat-o ulterior.

„Am cerut eu schimbarea. Am fost destul de mult pe drumuri, între echipa de club și națională, și m-am simțit obosit. Trebuie să mă refac pentru următoarele meciuri”, a spus atacantul CFR-ului.

Gesturile de la goluri, explicate

În plus, atacantul a clarificat gesturile făcute după cele două goluri marcate. Acestea au fost interpretate de unii ca fiind provocatoare, însă Munteanu a respins această idee: „Gesturile au fost pentru mine și pentru prietenii mei. Nu a fost nimic ironic, doar o manifestare personală,” a declarat la DigiSport, Louis Munteanu.

Partida dintre CFR Cluj și FCSB, una dintre cele mai așteptate confruntări din Superliga, a fost un adevărat spectacol, atât pe teren, cât și în afara lui. Louis Munteanu și-a confirmat statutul de jucător decisiv pentru CFR Cluj, dar declarațiile sale au ridicat multe semne de întrebare cu privire la atitudinea sa față de adversarii de pe teren.

Revista presei