Ilie Bolojan, sprijin pentru Nicolae Ciucă: Mă bucur să-l am în echipă

Ilie Bolojan, sprijin pentru Nicolae Ciucă: Mă bucur să-l am în echipă Nicolae Ciucă. Sursă foto: Facebook

România. Ilie Bolojan este un real sprijin pentru Nicolae Ciucă. După vizita din județul Bihor, președintele PNL, a subliniat că formațiunea pe care o conduce se dovedește a fi o forță de dreapta esențială pentru țară, capabilă să ofere atât funcția de premier, cât și pe cea de președinte.

Ilie Bolojan, sprijin pentru Nicolae Ciucă: Mă bucur să-l am în echipă

Nicolae Ciucă și-a exprimat printr-o postare pe Facebook satisfacția de a-l avea în echipa sa pe Ilie Bolojan, liderul PNL Bihor, subliniind importanța contribuției acestuia la succesul partidului.

„Pentru alegerile de la finalul anului ne bazăm și pe capacitatea de mobilizare a organizațiilor noastre din teritoriu! Iar filiala PNL Bihor, condusă de Ilie Bolojan, a demonstrat că reușitele administrative aduc performanțe electorale.

PNL este o forță politică de dreapta, care merită să dea țării atât premierul, cât și președintele. Cu sprijinul organizațiilor județene, putem câștiga ambele tipuri de alegeri. Mă bucur să-l am în echipă pe Ilie Bolojan și îi mulțumesc - atât lui, cât și celorlalți liberali care muncesc pentru comunitățile lor și pentru Partidul National Liberal!”, este mesajul președintelui PNL.

Ne puteți urmări și pe Google News
Ilie Bolojan

Sursă foto: Facebook

Ilie Bolojan, preferat și de Elena Lasconi

Elena Lasconi a făcut recent o declarație importantă legată de viitorul guvernului. Ea a afirmat că, în cazul în care va câștiga alegerile prezidențiale, intenționează să-l numească pe Ilie Bolojan în funcția de prim-ministru. Potrivit acesteia, Bolojan este un candidat ideal datorită experienței sale extinse în administrație, pe care Lasconi o consideră esențială pentru rolul de premier.

În plus, liderul USR, a subliniat că o colaborare între USR și PNL ar fi benefică pentru țară, având în vedere că ambele partide pot contribui semnificativ la stabilitatea și eficiența guvernării. Totuși, liderul USR a adăugat că actualul președinte al PNL nu dispune de popularitatea necesară pentru a ocupa funcția de prim-ministru, ceea ce complică planurile de colaborare între cele două formațiuni politice.

Reacția lui Nicolae Ciucă, după comentariile Elenei Lasconi

Nicolae Ciucă, liderul PNL, a comentat că Elena Lasconi, președintele USR, a reușit să găsească un punct de conexiune cu PNL prin propunerea sa de a-l numi pe Ilie Bolojan în funcția de premier, dacă va câștiga președinția României. Ciucă a apreciat că Lasconi, ca nouă figură în scena politică românească, beneficiază de un moment favorabil, consolidându-și poziția și atrăgând atenția prin acest demers.

Nicolae Ciucă a menționat că înțelege provocările intrării în politică, dar a subliniat că Ilie Bolojan a refuzat să accepte funcția de premier din motive personale, chiar și atunci când a fost abordat pentru această oportunitate.

 

 

Revista presei