Dubla crimă de la Mamaia. Cine este „Șacalul”, bărbatul care le-ar fi ucis pe cele două tinere

Dubla crimă de la Mamaia. Cine este „Șacalul”, bărbatul care le-ar fi ucis pe cele două tinere Crimă. Sursa foto: Gerd Altmann/ Pixabay

Dublă crimă în Mamaia. Un bărbat de 26 de ani, zis „Șacalul”, este principalul suspect în cazul morţii a două femei. Cadavrele acestora au fost găsite într-un apartament din Mamaia şi pe un câmp din judeţul Constanţa. Surse judiciare au spus că acesta le-a omorât pentru a le jefui.

Dublă crimă în Mamaia

Una dintre victime a fost găsită moartă la începutul lunii iulie, pe un câmp din localitatea Sinoe, iar cealaltă, în urmă cu o săptămână, într-un câmp din Mamaia. Anchetatorii au stabilit că între cele două crime există o legătură.

Una din tinerele ucise în Mamaia

Una din tinerele ucise în Mamaia. Sursa foto Facebook

Se fac percheziții

Una dintre femei era din Timişoara, iar cealaltă din Tulcea În cursul zilei de luni, poliţiştii au făcut două percheziţii în acest dosar şi au ridicat mai multe probe. „În baza mandatelor de percheziţie emise de către instanţa de judecată şi a ordonanţei de delegare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, astăzi începând cu ora 13 poliţiştii din cadrul Inspectoratului de poliţie Judeţean Constanţa efectuează 2 percheziţii domiciliare. La percheziţii participă şi specialişti din cadrul IGPR, respectiv de la Institutul Naţional de Criminalistică şi Direcţia de Investigaţii Criminale”, au anunţat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Presupusul criminal din Mamaia

Presupusul criminal din Mamaia. Sursa foto Tik Tok

Autoritățile au menţionat că aceste percheziţii au loc în cadrul unui dosar penal privind comiterea a două infracţiuni de omor, comise în lunile iulie şi august 2024, în judeţul Constanţa. Anchetatorii continuă cercetările în acest caz.

Ne puteți urmări și pe Google News

Victimele avea mai puțin de 30 de ani

Se pare că victimele aveau mai puțin de 30 de ani. Potrivit anchetatorilor, criminalul ar fi cunoscut-o pe una din tinere pe internet - unde, precizează aceleași surse, aceaata ar fi avut un profil de escortă. La fel al fi procedat cu prima victimă.El s-ar fi întâlnit cu ele într-un hotel. După crimă, bărbatul ar pornit aerul condiționat în apartamentul victimei pentru a ascunde dovezile.Cel mai probabil, amândouă au fost otrăvite sau au primit o supradoză de stupefiante.

Bărbatul bănuit de comiterea crimelor din Constanța, poreclit „Șacalul”, este o persoană, aparent, religioasă. Acesta a postat mai multe clipuri cu tematică creștină pe contul său de TikTok și chiar s-a filmat în biserică, în timpul unei slujbe, ce pare a avea o semnificație specială pentru acesta. În filmulețul respectiv, suspectul recită pe de rost „Epistola către Galateni a Sfântului Apostol Pavel”, un fragment din Noul Testament ce-i îndeamnă pe păcătoși să revină învățătura lui Hristos.

Revista presei