Încă un incident armat în SUA. Suspectul, încă liber

Încă un incident armat în SUA. Suspectul, încă liber suspect SUA / sursa foto: captura video

Un nou incident armat a avut loc în Statele Unite ale Americii, iar trăgătorul este încă urmărit de forțele de ordine.

Incident armat în desfășurare

Potrivit poliţiei din Kentucky, SUA, un incident armat este în desfăşurare pe autostrada I-75 în localitatea London, statul Kentucky, la sud de Lexington. Mai multe persoane au fost împuşcate în trafic, au mai informat autoritățile.

Incidentul armat a avut loc pe Autostrada 75, într-o zonă rurală din comitatul Laurel, la sud de Lexington, în apropiere de oraşul London.

Primarul din London, Randall Weddle, a declarat, într-o înregistrare video, că şapte persoane au fost rănite, dar nu toate din cauza împuşcăturilor. Unele persoane au fost rănite în urma accidentului produs înainte sau după ce s-au tras focurile de armă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu sunt morți confirmați, deocamdată

„Nu sunt persoane decedate în acest moment. Nimeni nu a fost ucis în acest incident armat, din fericire, dar continuaţi să vă rugaţi pentru cei răniți”, a mai spus Weddle.

Iar biroul şerifului din zonă a precizat că un suspect a fost identificat în legătură cu incidentul armat. El a precizat că „persoana de interes” trebuie considerată înarmată şi periculoasă, așa că oamenii nu trebuie să se apropie de acesta.

Atac armat Kentuky SUA

Atac armat Kentuky SUA / sursa foto: captura video

Incidentul a început cu puţin înainte de ora locală 6 după amiaza, la circa 9 mile de orașul London din Kentuky. Poliţiştii au fost chemaţi după ce s-a tras cu o armă asupra mai multor vehicule, pe autostradă, în comitatul Laurel, potrivit presei.

Împuşcăturile ar fi venit dintr-o zonă împădurită adiacentă autostrăzii sau de pe un pasaj ce trecea peste șosea, potrivit LA Times.

Autorul atacului armat, încă de negăsit

„Suspectul nu a fost prins până în acest moment şi le cerem oamenilor să rămână în case”, a scris, pe Facebook, un poliţist din Kentucky pe nume Scottie Pennington.

Iar guvernatorul statului Kentucky, Andy Beshear, a anunțat pe rețeaua X: „Avem informaţii despre un atac armat pe I-75 în județul Laurel. Vă rugăm evitaţi zona. Vom oferi mai multe detalii când vor fi disponibile”.

Guvernatorul le-a cerut locuitorilor „să se roage pentru toţi cei implicaţi” în acest incident armat.

London (nume identic cu cel al capitalei Marii Britanii) este un mic oraş situat la circa 100 de mile nord-vest de capitala statului, Frankfort, și are circa 8.000 de locuitori.

Revista presei