Ben Affleck îsi vrea inelul înapoi. J Lo nu pare să își dorească să se despartă de bijuterie

Ben Affleck îsi vrea inelul înapoi. J Lo nu pare să își dorească să se despartă de bijuterie Sursa foto Youtube

Actorul Ben Affleck, i-ar fi cerut înapoi inelul lui Jennifer Lopez, mai ales ca bijuteria ar fi costat 10 milioane de dolari. Cu toate acestea, cântăreața nu pare dispusă să renunțe la inel.

Inelul lui J Lo, alt motiv de dispută între cei doi soți

S-au iubit cu patos, dar se pare că se vor despărți cu scântei și cu ceva bătălie financiară. J Lo și Ben Affleck au decis să divorțeze la un an de la căsătorie. Asta chiar dacă și-au jurat credință veșnică și au decis să se căsătorească fără contract prenupțial. Se pare că această decizie i-a cam secat pe amândoi de energie în ultimele luni, mai ales că au câte ceva de împărțit. Culmea este că acum, se pare că actorul s-ar fi gândit mai bine și ar vrea inelul de logodnă înapoi.

Jennifer Lopez divorțează din nou

jusră foto: Facebook / Jennifer Lopez

Nu de alta, dar acesta ar valora 10 milioane de dolari și probabil calculele cu privire la împărțirea averii dintre ei dau cu minus. Așa că potrivit presei americane, Ben ar fi solicitat deja bijuteria. Doar că nu pare cel mai ușor lucru de obținut. Nu de alta, dar Jennifer a fost surprinsă chiar zilele trecute purtând pe deget fix acel inel. C

Cântăreața, surprinsă cu bijuteria pe deget

a și cum nici n-ar fi depus actele de divorț, dar nici nu-și dorește să dea înapoi celebrul inel. Oricum, cei doi au printre altele de împărțit o vilă de 68 de milioane de dolari pe care au cumpărat-o împreună. De asemenea toate veniturile făcute pe durata căsătoriei, ar trebui împărțite. Acesta este posibil să fie unul dintre motivele pentru care artista și-a anulat în ultimul moment un turneu de mare anvergură.

Ne puteți urmări și pe Google News

Și-a cerut scuze fanilor pentru că deja vânduse foarte multe bilete și a intrat în silenzzio stampa până când a anunțat divorțul. Cert este că cei doi amorezi au mai încercat să fie împreună la începutul anilor 2000. Nici atunci nu a fost cu noroc.

Revista presei