Leonard Doroftei s-a întors în România. Vacanță pe malul Dunării

Leonard Doroftei s-a întors în România. Vacanță pe malul Dunării Sursa foto: Facebook/Leonrd Doroftei

Fostul campion la box, Leonard Doroftei, a decis să își petreacă vacanța în România. Alături de el a stat ca de fiecare dată soția lui, care i-a dăruit trei copii.

Moșul preferă vacanța pe plaiurile natale

Leonard Doroftei s-a mutat de ani buni în Canada , cu toate acestea revine acasă ori de câte ori are ocazia. De această dată a preferat să vină în vacanță în țară. Împreună cu soția au ales un resort de pe malul Dunării. Cei doi păreau extrem de fericiți, mai ales dacă e să judecăm după fotografiile postate de campion.

De altfel, acesta a primit sute de mesaje apreciative de la românii care îi respectă performanțele. Soția a fost totuși cea care a atras toate privirile. Deși este mamă a trei copii, doamna Doroftei pare să fi găsit elixirul tinereții. “Frumoasa ta soție a rămas neschimbată! Parcă nu a trecut timpul, necazurile și suferințele și peste ea! Să fiți binecuvântați!”, a scris cineva în comentarii.

Ștefan Bănică Junior, alături de campion

De altfel, Moșul s-a întâlnit în vacanță sa și cu Ștefan Bănică Junior. Cei doi s-au și fotografiat împreună și au strâns mii de like-uri.

Ne puteți urmări și pe Google News

Leonard Doroftei a decis să plece din România în momentul în care afacerea cu barul din Ploiești a eșuat. La acel moment, campionul a acuzat autoritățile locale de rele intenții. Cu toate ca a părăsit țara natală, Moșul spune ca nicăieri nu e mai bine ca acasă și ca își dorește să se întoarcă.

Doar ca cel mai probabil va face acest lucru, odată ce va ieși la pensie. În acest moment el este antrenor la o sală de sport din Quebec. De altfel, tot în Canada se află și cei trei copii ai familiei. La momentul în care a decis să se mute peste hotare, doar Adrian, băiatul cel mare era acolo. Acum toată familia este stabilită în Canada.

Revista presei
Pasajul. Volumul 2