Mircea Lucescu are planuri mari cu naționala României. Detalii din spatele ușilor închise

Mircea Lucescu are planuri mari cu naționala României. Detalii din spatele ușilor închise Mircea Lucescu. Sursa foto: FRF

Mircea Lucescu împreună cu echipa naţională de fotbal a României a ajuns deja în Kosovo pentru primul meci al Ligii Naţiunilor. După un zbor de aproximativ 60 de minute, delegația noastră a aterizat la Priștina și este gata să înceapă pregătirile pentru meciul de debut.

Mircea Lucescu vrea schimbări mari la naționala României

Tricolorii sunt cazați la  hotelul Four Points by Sheraton. Jucătorii naționalei sunt determinați și hotărâți să obțină un rezultat bun în fața adversarilor din Kosovo, informează FRF.

Mircea Lucescu este gata să schimbe radical fața naționalei, iar Sabău a făcut câteva comentarii cu privire la ceea ce va schimba la lotul României.

Reamintim faptul că România va întâlni Kosovo, vineri, de ora 21.45, pe stadionul Fadil Vokrri din Priştina. Este primul meci din ediţia 2024-2025 a Ligii Naţiunilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Antrenorul naționalei nu este doar un observator

Mircea Lucescu se implică în ședințele de pregătire ale echipei naționale, oricum nimeni nu se aștepta să fie doar un simplu observator al antrenamentelor. Lucescu organizează în detaliu orice moment pe care-l coordonează pe terene cu foarte mare atenție.

Septembrie plin pentru loturile naționale ale României: aproape 200 de jucători convocați la cele 8 selecționate masculine! | Federația Română de FotbalSursa foto: Facebook

Sursa din interior a mai spus că Mircea Lucescu pune accent pe pregătirea și dezvoltarea jocului ofensiv și pe posesie. De asemenea, mai spune că există momente când oprește dinamica meciului arătându-le jucătorilor cu mâna cum ar trebui să se miște și com să ducă mingea.

Mircea Lucescu discută individual cu jucătorii

Lucescu lucrează intens la schimbările de mentalitate în discuțiile individuale cu fotbaliștii pentru a încerca să înțeleagă mai bine ce înseamnă filosofia de a câștiga un meci.

Neluțu Sabău confirmă totul și explică că și celor experimentați le aducea ceva nou în bagajul de cunoștințe și că știe, exact demersurile pe care le aplică „Il Luce”.

Ca jucător, spune Sabău, te „te ajută mult să te dezvolți. Nu mai vorbesc de informațiile despre adversar, care erau de fiecare dată complete. Te determina, prin antrenamente individuale sau cu echipa, să încerci și altceva, să-ți diversifici jocul în teren, pentru ca adversarul să nu te poată citi”, a declarat Sabău pentru .gsp.ro.

Revista presei