Vești proaste depsre Elton John. Cântărețul, afectat de o infecție gravă

Vești proaste depsre Elton John. Cântărețul, afectat de o infecție gravă Elton John. Sursa foto: Instagram/ eltonjohn

Marea Britanie. Elton John, în vârstă de 77 de ani, a anunțat că se află într-o perioadă de recuperare după o infecție gravă, care a adus cu sine probleme de sănătate persistente.

Legenda muzicii a menționat că recuperarea va mai dura ceva timp. Totodată, cântărețul a precizat că în urma unei infecții, nu mai vede foarte bine cu unul dintre ochi, rămânând „cu vedere limitată”.

Probleme serioase de sănătate pentru Elton John

„Pe parcursul verii, m-am confruntat cu o infecţie oculară severă care, din păcate, m-a lăsat cu vedere limitată la un ochi”, a transmis legendarul cântăreț, pe rețelele sociale.

Elton John a adăugat că deși a început să se vindece, procesul este unul extrem de lent și va mai dura ceva până când îi va reveni vederea la ochiul afectat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cântărețul a mai declarat că este profund recunoscător echipei sale excelente de medici și asistente, precum și familiei sale, care au avut grijă de el cu atât de multă atenție.

„Am petrecut vara recuperându-mă în liniște acasă și mă simt optimist în legătură cu progresele făcute în procesul meu de vindecare și recuperare până acum. Cu dragoste și recunoștință”, mai scrie în mesajul transmis de Elton John.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Elton John (@eltonjohn)

Mai multe vedere i-au transmis mesaje de susținere

După transmiterea veștii pe Instagram, mai multe vedete internaționale i-au urat lui Elton John însănătoșire grabnică.

„Îţi trimit atât de multă dragoste Elton! Însănătoşire grabnică. Te iubesc”, a transmis Donatella Versace.

„Îţi trimitem dragostea şi sprijinul nostru. Însănătoşire grabnică, prietene”, a scris și jucătorul de tenis Billie Jean King.

Elton John

Elton John. Sursa foto: Instagram/ eltonjohn

Elton John s-a retras anul trecut din muzică

Sir Elton, celebru pentru hituri precum „Your Song”, „Rocket Man” și „I'm Still Standing”, a vândut peste 300 de milioane de albume.

Anul trecut, el a încheiat turneul său de adio în Marea Britanie cu un ultim concert în fața a aproximativ 120.000 de spectatori la Glastonbury, potrivit News.ro.

Revista presei