Poliția, ziua și scandalul. Cum a fost surprinsă o agentă din Teleorman

Poliția, ziua și scandalul. Cum a fost surprinsă o agentă din Teleorman Sursa foto: Colaj EVZ

O polițistă din Teleorman a fost filmată în timp ce fuma și ținea o sticlă de suc în mână. În plus, aceasta  nu avea uniforma completă, purtând trening și încălțăminte neadecvată. În schimb, polițista purta pistolul la brâu și asigura ordinea la un bâlci.

Polițistă din Teleorman, filmată în timp ce fumează și nu poartă uniformă

Imaginile cu tânăra polițistă au fost surprinse la un bâlci din Roșiorii de Vede. Pe filmare se vede că aceasta se află în timpul muncii, însă nu poartă uniforma completă. La un moment dat, polițista își aprinde o țigară.

Imaginile par a fi filmate dintr-un bar aflat în apropiere, iar autorul a avut inclusiv câteva critici la adresa agentei.

Polițistă din Teleorman

Sursa foto: Captură video/Facebook

Criticată pe internet

Cel care a suprins imaginile o critică pe tânără pentru că este scundă. Cum era de așteptat, postarea a stârnit numeroase reacții în rândul internauților.

Ne puteți urmări și pe Google News

„2 septembrie 2024 Roşiori de Vede - La bălci! În sfârşit...IPJ Teleorman  din cele 2 variante adică schimbarea «covirtirului de căruţa» sau convocarea agenţilor de sub 1.50 cu caschetă cu tot...au ales cea de-a doua oluţie! Doar cu un mic inconvenient --- 1.50 fără caschetă şi cu încălţăminte joasă! Atât s-a putut!”, a fost descrierea publicată alături de imaginile respective.

Polițistă

Sursa foto: Captură video/Facebook

Polițistă din Teleorman, surprinsă fără uniformă în timpul serviciului

În urma imaginilor apărute pe internet, Poliţia judeţeană face cercetări interne. 

„În urma verificărilor efectuate, conducerea inspectoratului a dispus declanşarea cercetării prealabile faţă de poliţistul în cauză, urmând ca la finalizarea acesteia să fie luate măsuri corespunzătoare”, potrivit IPJ Teleorman.

De altfel, acesta nu este singurul scandal recent izbucnit în Poliție. Luni, un agent de la trupele speciale a fost filmat în timp ce bătea un șofer. Scenele au avut loc pe o stradă din Cisnădie, iar conflictul ar fi pornit în urma unui schimb de replici în trafic.

Polițistul filmat în timp ce îi aplica unui conducător auto lovituri ar fi încadrat la trupele speciale. În acest caz, IPj Sibiu a deschis o anchetă internă.

Revista presei
Pași în gol. Volumul 1