Culisele plecării lui Mădălin Ionescu de la Antena. Ce regret are prezentatorul

Culisele plecării lui Mădălin Ionescu de la Antena. Ce regret are prezentatorul Mădălin Ionescu. Sursa foto: Instagram

Mădălin Ionescu are o căsnicie fericită cu actuala sa parteneră, însă începutul poveștii lor nu a fost lipsit de zbucium. În perioada în care cei doi s-au cuplat, prezentatorul era în plin divorț, însă totul a avut loc în mare secret. După aproape un deceniu și jumătate, acesta a expus motivul pentru care a fost judecat de multă lume.

Mădălin Ionescu, îndemnat să nu spună că divorțează

În urmă cu 14 ani, prezentatorul a fost dat afară de la Antena 1, deși avea o emisiune de succes și avea parte de admirația publicului. Puțini știu că decizia a fost luată la scurt timp după ce Mădălin Ionescu a început relația cu actuala sa parteneră de viață.

Conform acestuia, producătorul emisiunii l-a îndemnat să nu spună că se află în divorț de fosta sa soție. Pentru că a ascuns acest detaliu, prezentatorul a devenit ținta criticilor legat de relația dintre el și Cristina Șișcanu.

Prezentatorul regretă că nu a spus adevărul

Recent, Mădălin Ionescu a ajuns la o nouă înțelegere cu trustul și a ajuns să prezinte emisiunea „Viața fără filtru", care poate fi urmărită pe Antena Stars. Prezentatorul susține că ar proceda total diferit dacă ar putea da timpul înapoi.

Ne puteți urmări și pe Google News
Mădălin Ionescu

Mădălin Ionescu. Sursa foto: Instagram

„Am plecat de la Antenă în calitate de lider de audiență și după ce am produs, cu toată modestia, o revoluție a genului tabloid în TV. (…)E adevărat că a fost un final bizar și nefiresc”, a explicat el.

Mădălin Ionescu, despre criticile primite la începutul relației cu actuala soție

Cu toate că era în plin proces de divorț, prezentatorul a ascuns acest detaliu și a dat curs relației cu Șișcanu. Astfel, cei doi au fost aspru criticați la începutul poveștii amoroase.

„Singura mea greșeală e că am ascultat, la un moment dat, sugestia managerului din acel moment al emisiunii Access Direct, care mi-a cerut să nu fac public faptul că eram în divorț pe motiv că nu se știe cum va reacționa publicul. Dacă aș fi făcut-o la momentul în care s-a produs ruptura… relația cu Cristina nu ar mai fi generat nebunia care ne-a ținut luni de zile pe prima pagina a ziarelor”, a încheiat acesta.

Cei doi au un mariaj admirat de multe persoane și nu ezită să își expună viața de familie în mediul online.

Revista presei