Mădălin Ionescu, la capătul puterilor. A murit o ființă importantă din viața lui

Mădălin Ionescu, la capătul puterilor. A murit o ființă importantă din viața lui Mădălin Ionescu. Sursa: arhiva EVZ

Mădălin Ionescu trăiește un adevărat coșmar. La două luni de la moartea socrului său, prezentatorul TV a mai pierdut o ființă importantă. Patrupedul Thor a murit din cauza unor probleme medicale. Soțul Cristinei Șișcanu a izbucnit în plâns și a transmis un mesaj emoționant.

Câinele lui Mădălin Ionescu a murit

„Este groaznic. Asta ești la finalul unei vieți în care te-a iubit necondiționat”, a spus prezentatorul TV, în videoclip. Patrupedul Thor era și tahicardic și i se administrau peste 15 pastile zilnic. Soțul Cristinei Șișcanu a declarat că acesta că suferea de artroză, carcinom tiroidian și organismul câinelui nu asimila nimic din alimentație.

Mesajul emoționant transmis de Mădălin Ionescu

Prezentatorul a mai spus că dacă oamenii ar iubi precum câinii, nu ar mai exista suferință pe Pământ. „Thor, lupul nostru alb minunat, s-a stins săptămâna trecută… Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe… Nu postez acest filmuleț pentru a vă arăta cât am suferit, ci pentru a sublinia o concluzie amară: dacă oamenii ar iubi precum câinii, nu ar mai exista suferință pe Pământ!”, este mesajul notat de Mădălin Ionescu, în dreptul filmulețului încărcat pe Facebook.

Tatăl Cristinei Șișcanu a murit

În luna martie, a murit și socrul prezentatorului. Soția acestuia, Cristina Șișcanu, a povestit a declarat că pierederea tatălui său i-a provocat foarte multă durere și că nu îl va uita niciodată.

Ne puteți urmări și pe Google News
Cristina Șiscanu și Mădălin Ionescu.

Cristina Șiscanu și Mădălin Ionescu. Sursa foto: Facebook

„Voiam să vă spun că tata a fost un om extraordinar de bun, fără subiectivism, așa a fost. Era un om iubit de toată lumea, un om cu umor. Pierderea lui e foarte greu de dus. Dacă nu-mi ocup mintea cu lucruri de făcut nu pot să fac față durerii. Când rămân singură cu mine, dacă sunt singură în mașină, durerea e mare.M-au întrebat cei de la televiziune dacă vreau să stau acasă și să nu vin la muncă și m-am gândit că nu pot să fac asta, fiindcă e foarte greu în momentele în care stau singură și nu fac nimic. Încep să mă adâncesc în durerea pe care mi-a provocat-o pierderea tatălui meu”, a fost mesajul transmis de Cristina Șișcanu.