Kate Middleton, surprinsă la biserică. Soția lui William vrea să își reia toate activitățile

Kate Middleton, surprinsă la biserică. Soția lui William vrea să își reia toate activitățile Kate Middleton. Sursă foto: Facebook/Kate Middleton

După tratamentul pentru cancer, Kate Middleton face pașii necesari pentru a reveni în viața publică. Recent, aceasta a fost surprinsă în timp ce lua parte la slujba de la biserica Crathie Kirk, localizată pe domeniul Balmoral.

Kate Middleton, surprinsă la biserică

Partenera de viață a lui William are 42 de ani și s-a confruntat cu un diagnostic crunt. Kate Middleton a aflat că suferă de cancer și a urmat un tratament îndelungat de chimioterapie.

Din acest motiv, aparițiile sale au fost rare în ultimele luni. Duminică,  aceasta a fost surprinsă la biserica Crathie Kirk.

Însoțită de familie

Kate Middleton nu a mers singură să se roage, ci i-a avut alături pe prințul William, precum și pe fiul lor. Cei trei au ajuns la lăcașul de cult cu un SUV. La volanul acestuia a fost văzut prințul William, în timp ce prințesa de Wales a stat pe scaunul din față.

Ne puteți urmări și pe Google News

La sosirea lor la biserică, soldații Companiei Balaklava, Batalionul 5 Regimentul Regal al Scoției, au format o gardă de onoare, conform The Daily Beast.

Kate Middleton

Kate Middleton. Sursa foto: Captură video/Youtube

Conform experților, starea de sănătate a prințesei ar fi mai bună, având în vedere că aceasta a decis bifeze încă o apariție publică.

Kate Middleton, surprinsă alături de partenerul ei

La biserică, prințesa de Wales a purtat o ținută clasică, alegând un sacou în carouri și pălărie. De asemenea, partenerul ei de viață a optat pentru un costum bleumarin.

La slujba respectivă au fost prezenți și regele Charles și Camilla. Astfel, prințesa de Wales a marcat a treia apariție publică, după ce a dat vestea că suferă de cancer. În iulie, ea a luat parte și la campionatul de tenis de la Wimbledon. Totodată, partenera lui William nu a lipsit nici de la parada Trooping the Colour.

Recent, prințesa a anunțat că nu a depășit perioada critică legată de diagnosticul primit.

„Încă nu am ieşit din impas",  preciza aceasta.

Revista presei