Corvinul Hunedoara și-a încheiat aventura în Europa. Hunedorenii au fost umiliți de kazahi

Corvinul Hunedoara și-a încheiat aventura în Europa. Hunedorenii au fost umiliți de kazahi Corvinul Hunedoara-Astana. Sursa foto: Facebook/ Astana

România. Corvinul Hunedoara și-a încheiat aventura în cupele europene, după o înfrângere usturătoare cu Astana. 1-6 în manșa secundă a turul trei preliminar și 2-8 la general.

Corvinul Hunedoara și-a încheiat aventura în Cupele Europene

Divizionara Corvinul Hunedoara și-a început aventura în preliminariile Europa League, după o serie de victorii istorice în Cupa Românie. Hunedorenii au disputat 3 tururi preliminare în cupele europene. Tururi în care au eliminat-o pe Paksi, după care au fost învinși de Rijeka.

Motiv pentru care au fost retrogradați în Conference League, unde a dat peste Astana, ocupanta locului 9 în campionatul din Kazahstan. Meciul retur a pornit cu un handicap pentru Corvinul Hunedoara. Hunedorenii au pierdut partida tur cu 1-2.

Corvinul Hunedoara și-a încheiat aventura în Cupele Europene

Înfrângere usturătoare pentru hunedoreni. Sursa foto: Facebook

Înfrâgere usturătoare pentru hunedoreni. 2-8 la general

Minutul 13 a fost cu ghinion pentru Corvinul Hunedoara, Charles Geoffrey Chinedu a marcat după o eroare a lui Manolache. Corvinul a pierdut ambele manșe pe mână greșelilor individuale. Prima repriză a fost echilibrată, echipa din liga secundă a reușit chiar să-i pună probleme goalkeeperului advers în finalul primei părți.

Ne puteți urmări și pe Google News

Însă, în repriza a doua hunedorenii au cedat la scurt timp după introducerea lui Pop în locul lui Manolache. În a doua parte a meciului  gazdele au punctat de 5 ori, toate golurile fiind rezultatul unor erori grave din defensiva Corvinului. Pop a comis-o atât de grav, încât a fost scos în minutul 77, asta după ce a fost introdus la pauză.

Corvinul Hunedoara a pierdut pe mână greșelilor individuale

Corvinul Hunedoara a marcat golul de onoare în minutul 78, însă Astanov a închis tabela de marcaj la 6-1 în minutul 84. Aventura hunedorenilor se încheie în cel mai trist mod posibil. Pentru kazahi au marcat: Charles '13, '68; Tomasov '57, '75; Gripshi '73; Astanov '84 / Velisar '78.

De partea cealaltă, hunedorenii se pot consola cu un gol excepțional. Asemănător execuției reușită de Gică Hagi în celebrul meci cu Columbia, potrivit GSP.

Revista presei