Agresor în libertate. Bărbatul împușcat în locuință, în stare gravă

Agresor în libertate. Bărbatul împușcat în locuință, în stare gravă Poliție. Sursa foto: Poliția Română/ Facebook

Un incident șocant a zguduit liniștea unui cartier din Constanța, marți după-amiază, când un bărbat în vârstă de 72 de ani a fost împușcat în propria sa casă. Agresorul, descris de autorități ca fiind un tânăr de aproximativ 30 de ani, rămâne în continuare în libertate, în ciuda eforturilor intense ale poliției de a-l captura.

Victima a fost grav rănită cu un pistol cu bile

Conform primelor informații furnizate de anchetatori, incidentul s-a petrecut imediat după ora prânzului. Individul a pătruns în curtea victimei, unde aceasta locuiește alături de o femeie în vârstă de 92 de ani. Între cei doi bărbați a izbucnit o altercație verbală, ale cărei motive rămân încă neclare. În cursul conflictului, agresorul a scos un pistol cu bile din buzunar și a deschis focul asupra bătrânului.

Impactul a fost devastator. Medicii chemați de urgență la fața locului au constatat că bilele au perforat bărbia victimei, provocând răni grave și sângerări abundente. Bărbatul împușcat a fost transportat de urgență la spital, unde a fost internat în secția de Terapie Intensivă. Prognosticul medicilor este rezervat, aceștia exprimându-și îngrijorarea cu privire la șansele de supraviețuire ale pacientului, conform stirileprotv.ro.

Agresorul era îmbrăcat cu haine groase

Imediat după comiterea faptei, camerele de supraveghere din zonă au surprins imagini cu agresorul fugind de la locul incidentului. Acesta purta haine groase și o șapcă neagră, în ciuda temperaturilor ridicate de peste 30 de grade Celsius înregistrate în acea zi. Acest detaliu a atras atenția autorităților, care suspectează că ținuta ar fi fost aleasă pentru a-și ascunde identitatea.

Ne puteți urmări și pe Google News
Arma cu bile

Arma cu bile.sursa: arhivă EVZ

Poliția a reacționat prompt, instituind filtre rutiere în întregul oraș și lansând un apel către populație pentru orice informație care ar putea conduce la identificarea și prinderea agresorului.

Ancheta este în plină desfășurare, autoritățile încercând să stabilească motivul exact al agresiunii și să adune cât mai multe dovezi care să conducă la elucidarea cazului.

Revista presei