Alfred Bulai a rămas fără bani. O femeie l-a dus cu mașina la bancomat. Foto

Alfred Bulai a rămas fără bani. O femeie l-a dus cu mașina la bancomat. Foto Alfred Bulai. Sursa foto: snspa.ro

În timp ce ancheta în cazul mega scandalul sexual de la SNSPA continuă cu audierile studentelor, sociologul Alferd Bulai încearcă să stea cât mai ferit de ochii presei. Concediat de la Școala Națională de Studii Politice și Administrative, în urma acuzațiilor grave de hărțuire sexuală, Bulai nu mai iese din casă. Totuși el a fost surprins într-o scurtă ieșire. Avea nevoie de bani.

Alfred Bulai se ascunde de ochii presei

Fostul profesor de la SNSPA, aflat în centrul mega scandalului sexual în care este acuzat de zeci de studente de hărțuire sexuală, Alfred Bulai înceracă să stea cât mai ferit de presă.

CanCan l-a surprins pe sociolog într-o scurtă ieșire. De luni, de când a fost ultima oară la sediul SNSPA, profesorul nu a mai ieșit din casă. Vineri, el a fost surprins în fața casei, așteptând.

 

Ne puteți urmări și pe Google News

Sociologul a așteptat preț de câteva minute pe trotuar, în timp ce fuma din țigara electronică. În scurt timp, o mașină a oprit în dreptul lui.

Alfred Bulai, luat cu mașina de o femeie

O mașină de culoare roșie a apărut în scurt timp și a oprit în dreptul profesorului proaspăt demis de la SNSPA.

Acesta a urcat grăbit, iar mașina, condusă de o femeie, a demarat în trombă. A oprit însă repede în dreptul unui bancomat.

Profesorul a coborât și a scos rapid o sumă de bani, apoi a urcat imediat în aceeași mașină roșie care îl adusese. Potrivit sursei citate, femeia care conducea mașina ar fi avocata sociologului.

Audieri pe bandă rulantă în dosarul SNSPA

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 fac cercetări după acuzațiile de agresiune sexuală împotriva profesorilor de la SNSPA, Alfred Bulai și Marius Pieleanu.

Între timp au fost depuse zeci de plângeri prin e-mail împotriva celor doi profesori de la SNSPA, iar mai multe studente au fost deja audiate.

Încă de săptămâna trecută, procurorii le-au îndemnat pe studentele de la Școala Națională de Științe Politice și Administative care ar fi fost victime ale profesorului Alfred Bulai să ia legătura cu anchetatorii.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a precizat că le va asigura protecţia şi le va proteja datele de identitate şi viaţa privată.

Alfred Bulai a fost concediat de la Școala Națională de Științe Politice și Administrative (SNSPA), în urma cercetării Comisiei de Etică a facultății privind reclamațiile de hărțuire sexuală.

 

Revista presei