Florin Tănase a revenit la FCSB. Raul Rusescu: Nu cred că a fost adus să stea pe bancă

Florin Tănase a revenit la FCSB. Raul Rusescu: Nu cred că a fost adus să stea pe bancă Florin Tănase. Sursă foto: Facebook

Florin Tănase a revenit la FCSB după despărțirea de Al-Okhdood. Atacantul va primi 350.000 de euro pe an și poate pleca oricând de la echipă cu condiția să-i plătească lui Gigi Becali toate salariile primite.

Florin Tănase a revenit la FCSB

Florin Tănase a revenit după doi ani la FCSB după ce s-a despărțit de Al-Okhdood. Atacantul nu va juca în returul cu Sparta Praga, meci care se va disputa pe data de 13 august, de la 21:30, dar va fi disponibil pentru următorul meci european al FCSB.

Raul Rusescu, fost atacant al roș-albaștrilor, este de părere că „Florin Tănase a demonstrat că poate marca goluri”. De asemenea, mai susține că „este un jucător polivalent care a marcat, în medie, în jur de 15 goluri pe sezon la FCSB”.

Raul Rusescu a mai explicat pentru gsp.ro.,atacantul „nu cred că a fost adus să stea pe bancă, echipa standard va începe cu el. A demonstrat că poate marca goluri, exact ce le trebuie acum celor de la  FCSB”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Va juca în meciul cu Farul?

Chiar dacă Florin Tănase nu a mai jucat într-un meci oficial din luna mai, Florin Rusescu sepră să-l vadă pe teren cu Farul, vineri, de la ora 21:00.  Raul Rusescu este convins că atacantul poate face față în meciul cu Farul deoarece „e pregătit, s-a antrenat, nu vine din vacanță”.

Florin Tănase s-a antrenat în toată acestă perioadă, „iar pentru un atacant lucrurile sunt mai ușoare când vine vorba despre adaptarea la efort. Așa că poate va juca măcar o repriză”.

Reamintim că atacantul Florin Tănase a mai jucat la FCSB începând cu august 2016 până în august 2022. Atacantul a fost, de asemenea, căpitanul echipei. A jucat în 228 de partide unde a reușit să marcheze 83 de goluri și 41 de pase decisive. Mai trebuie menționat că atacantuu a fost golgheterul României în anii 2020-2021 și 2021-2022, cucerind și Cupa României în 2020, potrivit FCSB