Jocurile Olimpice. Calificare pentru canotoarele din Republica Moldova, Daniela Cociu și Maria Olărașu

Jocurile Olimpice. Calificare pentru canotoarele din Republica Moldova, Daniela Cociu și Maria Olărașu sursa: Facebook

Jocurile Olimpice. Daniela Cociu și Maria Olărașu au reușit să se califice în faza sferturilor de finală ale probei de dublu sprint pe 500 de metri, la Olimpiada găzduită de Paris.

În calificări, cele două sportive au bifat timpul de 1:58.81 și au încheiat cursa pe poziția a 4-a. Conform regulamentului de desfășurare a concursului, cele mai rapide două tandemuri din fiecare serie ajung în semifinale, în timp ce celelalte merg în sferturile de finală.

Jocurile Olimpice. Calificare în „sferturi” pentru canotoarele din Republica Moldova

La data de 8 august, Daniela Cociu și Maria Olărașu vor concura și la proba de canoe sprint proba individuală la 200 de metri.

Altfel, azi, la Jocurile Olimpice vor evolua și alți sportivi ce reprezintă Republica Moldova. Adrian Mardare participă la concursul de aruncare a suliței. Atletul ia startul în grupa B, alături de alți 15 concurenți.

Ne puteți urmări și pe Google News

Aceasta este a doua evoluție la Olimpiadă, prima fiind cea de la Tokyo, din anul 2021. Atunci Adrian Mardare a reușit să bifeze un rezultat de 83,30 metri și s-a clasat pe locul 7, conform noi.md.

În altă ordine de idei, după ce a participat, luni, la JO, Irina Răngaci a transmis un mesaj, pe rețelele de socializare, și a explicat cum se simte după înfrângerea suferită. Iar luptătoarea din Republica Moldova nu și-a ascuns

Irina Rîngaci

sursa: Facebook

sentimentele.

Mesaj dureros după un eșec

„Cu regret, părăsesc această competiție cu o înfrîngere. Este o înfrîngere destul de dureroasă pentru mine! Îmi pare rău că am dezamăgit atîta lume, care a sperat și a crezut în mine. Olimpiada reprezintă și un test psihologic, iar eu l-am pierdut. Au fost piedici, tensiuni, presiune, dar asta e! Se bucură unii de scîrba altora”, și-a împărtășit emoțiile Irina Rîngaci”, a transmis sportiva.

Ea a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului feminin de lupte 68 kg la Jocurile Olimpice. În optimele de finală ea a cedat în fața sportivei din Coreea de Nord, Sol Gum Pak cu scorul de 6:10.

 

 

Revista presei
Partea lor de adevăr