Nicolae Ciucă, consternat de acțiunile lui Iulian Dumitrescu și George Lazăr. Cu cine vor fi înlocuiți

Nicolae Ciucă, consternat de acțiunile lui Iulian Dumitrescu și George Lazăr. Cu cine vor fi înlocuiți Nicolae Ciucă. Sursa foto: Facebook/ Nicolae Ciucă

București. Nicolae Ciucă a manifestat o profundă consternare în legătură cu scandalurile de corupție în care sunt implicați Iulian Dumitrescu și George Lazăr, liderii organizațiilor județene Prahova și Neamț.

Liderul PNL a declarat că a solicitat demisia celor doi, argumentând că acțiunile lor depășesc capacitatea sa de a le înțelege și nu corespund principiilor sale privind modul de a face politică.

Nicolae Ciucă anunță că va numi interimari în locul celor doi lideri PNL

„După cum aţi observat, am avut o atitudine cât se poate de fermă în acest sens. Este dincolo de capacitatea mea de a înţelege şi de a accepta astfel de situaţii, motiv pentru care şi-au înaintat demisia. Am cerut să-şi înainteze demisia, fiecare dintre ei”, a spus Nicolae Ciucă.

Liberalul a adăugat ulterior că, la nivelul filialelor, se vor numi interimari pentru a asigura continuitatea și funcționarea corespunzătoare a acestora.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nicolae Ciucă a mai menționat că a luat aceste măsuri deoarece acțiunile respective nu se aliniază cu viziunea sa despre modul în care ar trebui să se facă politică. În acest context, tot ce se va întâmpla în cadrul Partidului Național Liberal va urma această direcție.

Iulian Dumitrescu

Iulian Dumitrescu. Sursa foto: Facebook/ Iulian Dumitrescu

Iulian Dumitrescu și George Lazăr și-au dat demisia din PNL

Iulian Dumitrescu și-a dat demisia din funcția de lider al organizației PNL Prahova, iar George Lazăr a renunțat la poziția sa de conducător al PNL Neamț.

În urma acestor demisii, filialei PNL vor desemna conduceri interimare în cadrul Biroului Permanent Național.

Demisia lui Iulian Dumitrescu din funcția de președinte al PNL Prahova a fost determinată de extinderea urmăririi penale în cazul său, conform anunțului făcut de DNA.

George Lazăr

George Lazăr. Sursa foto: Facebook/ George Lazăr

În mod similar, liderul PNL Neamț și-a dat demisia din cauza problemelor legale, dar și a rezultatelor nefavorabile obținute în urma alegerilor locale, în care PNL a fost învins de PSD, potrivit News.ro.

Revista presei