Nicu Covaci nu este bine. Trupa Phoenix, despre noile complicații apărute

Nicu Covaci nu este bine. Trupa Phoenix, despre noile complicații apărute Nicu Covaci. Sursa foto: Arhiva EVZ

Nicu Covaci, în vârstă de 76 de ani, a fost operat pe creier la Spitalul Judeţean din Timişoara. Diagnosticul pus atunci de medicii a fost „proces expansiv intracranian”.  Operația, în urma căreia i-a fost extirpată o tumoră de pe creier, a fost reușită, dar reprezentanții trupei Phoenix anunță că starea de sănătate a colegului lor nu este deloc optimistă.

Nicu Covaci nu este bine. Trupa Phoenix, noi detalii despre sănătatea sa

Reprezentanții trupei Phoenix Transsylvania au venit cu noi amănunte despre starea de sănătate a lui Nicu Covaci, anunțând că situația de acum nu este tocmai optimistă.

Colegii au explicat că tratamentul postoperatoriu al lui Nicu Covaci nu a avut efectul dorit și că au apărut complicații care împiedică finalizarea acestuia.

„Salutare, oameni frumoși! Spuneam, acum puțin timp, că vom reveni cu detalii despre starea lui Nicu Covaci de îndată ce vom avea vești bune. Și am tot așteptat”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ar putea fi o imagine cu 5 persoane, saxofon şi mulţimeTrupa Phoenix, noi detalii despre sănătatea sa. Sursa foto: Facebook

Aceștia mai spus anunțat că tratamentul postoperatoriu al lui Nicu Covaci nu a putut fi finalizat din cauza unor probleme noi, iar acest lucru  crează mari emoții.

Tratamentul postoperatoriu nu s-a putut finaliza

Dar, în ciuda noilor probleme, trupa rămâne optimistă. În mesaj mai spun că „realitatea este că lucrurile nu se îndreaptă deloc spre bine”. Mai mult, ei spun că „tratamentul postoperatoriu nu s-a putut finaliza din cauza mai mult complicații”, iar asta, mai spun colegii de trupă,  „ne ține conectați și cu emoții. Mari emoții”.

Și chiar dacă starea de sănătate nu este încă bună, trupa Phoenix și Nicu Covaci rămân optimiști și mulțumesc fanilor pentru susținere și pentru „sutele de mesaje și pentru că ne sunteți aproape în această perioadă dificilă”.

Nicu Covaci, un artist foarte de iubit

Reprezentanții trupei Phoenix Transsylvania au mai adăugat că „conform dorinței Sfântului Nicolae de a continua, cu fiecare întâlnire ne dați forța de-a rămâne uniți și la rândul nostru foarte aproape de voi! Ne revedem curând”.

Mesajele fanilor au început să curgă după anunțul trupei. Cineva a scris: Toate gândurile de bine se îndreaptă spre unul dintre Oamenii care au oferit printre cele mai frumoase moșteniri acestui popor!  Sper că stie cât de iubit e și cît de arzătoare sunt dorințele de-a afla vești bune! S„ fii bine, Nicu”, se arată în mesajul de pe social media.

Revista presei