Incident grav în Marea Britanie. Mai mulți copii au fost înjunghiați în timpul unui curs. Un minor a murit la spital. Update

Incident grav în Marea Britanie. Mai mulți copii au fost înjunghiați în timpul unui curs. Un minor a murit la spital. Update Poliție. Sursa foto: Arhiva EVZ

Update: Apar noi informații despre atacul care a speriat Marea Britanie. Se pare că agresorul a atacat spontan în urma unui conflict cu o persoană necunoscută, după care ar fi intrat în centrul respectiv și ar fi înjunghiat trei copii și cinci adulți. Autoritățile au anunțat că unul dintre minori ar fi murit.

Știrea inițială: Incident deosebit de grav în Southport, Marea Britanie. Un bărbat ar fi înjunghiat, luni 29 iulie, mai mulți copii mici. Ar fi vorba de cel puțin opt victime, dintre care trei au ajuns de urgență la spital.

Incident deosebit de grav în Marea Britanie

Incidentul s-ar fi produs la un club de copii situat pe stradă lăturalnică din Southport, Marea Britanie. Poliția a fost alertată de o localnică. Aceasta ar fi asistat la scena desprinsă parcă din filmele de groază. Collun Parry a declarat poliției că au fost înjunghiați mai mulți copii.

O altă femeie care locuiește în apropierea clubului de copii a declarat că salvatorii au chemat un elicopter pentru a prelua victimele. Ulterior, pe grupurile de WhatsApp au fost distribuite alerte cu privire la faptul că un bărbat aleargă pe stradă și înjunghie fiecare persoană care îi iese în cale.

Ne puteți urmări și pe Google News

Printre victime se numără mai mulți copii au fost înjunghiați

Au fost atacate cel puțin opt persoane, dintre care cel puțin trei au fost copii. Comisarul poliției din Merseyside, Marea Britanie s-a declarat șocată de gravitatea atacului, în timp ce localnicii se întreabă cum de este posibil ca un astfel de incident să aibă loc ziua în amiaza mare.

„Aș îndemna oamenii să fie atenți la ceea ce împărtășesc online și să nu speculeze cu privire la acest incident", a spus Comisarul Poliției. Alerta a fost dată în jurul orei 12:30. Serviciile de urgență s-au deplasat în Southport în urma unui incident deosebit de grav.

Poliția din Marea Britanie l-a arestat pe agresor

Bărbatul nu a fost împușcat de polițiștii din Marea Britanie. În schimb, forțele de ordine au reușit să-l dezarmeze și să-l aresteze. Ulterior, a fost dus la audieri. „Mi s-a spus că un bărbat a intrat într-un centru și a înjunghiat mai mulţi copii. Nu am idee de ce cineva ar face asta sau de ce cineva ar face asta. Mi-e rău, se pare că era un curs și a intrat doar cu un cuțit", a declarat angajatul unei cafenele.

Revista presei