Cel mai puternic om din Republica Moldova. Un nou episod al celebrei competiții

Cel mai puternic om din Republica Moldova. Un nou episod al celebrei competiții

Republica Moldova. Începe o nouă fază a cunoscutului concurs „Cel mai puternic om din Republica Moldova”. Duminică a fost programată selecția pentru cea de-a doua ediţie a concursului Gladiator Challenge Moldova. Zeci de sportivi profesioniști sau amatori au venit să se înscrie în competiţie, motivați de perspectiva de-a câștiga marele premiu, în valoare de 100.000 de lei.

În acest proiect s-au înscris peste 500 de sportivi, iar aproximativ 200 dintre ei au fost selectaţi pentru casting. Participanţii şi-au pus în valoare abilitățile: forţa şi agilitatea în cadrul mai multor probe.

Se caută, din nou, cel mai puternic om din Republica Moldova

„Am crezut că nu o să mă descurc la rampă şi un pic este supărător, m-am alunecat prima dată, dar cred că o să am un rezultat bun. Pur şi simplu, vreau să-mi demonstrez că nu degeaba mă antrenez şi că-mi dedic viaţa sportului”, a spus unul dintre participanții de la această competiție.

„Probele la casting mi s-au părut destul de simple, e foarte fain că avem posibilitatea să încercăm înainte de participarea propriu-zisă, acum cred că competiţia o să fie mult mai cruntă. A fost interesant, ceva nou pentru mine. În sport eu sunt de mult timp, dar la tipul dat – pentru prima dată. Până în octombrie sunt două luni de pregătiri, dacă ceva reparăm, pregătim mai bine corpul nostru”, a mai afirmat sportivul, conform TVR Moldova.

Ne puteți urmări și pe Google News

Finala e programată în luna octombrie

În acest an, cei care se ocupă de organizarea concursului au pregătit probe noi pentru participanți. Așadar, se anunță a fi un un spectacol de zile mari.

„După casting urmează să selectăm persoanele care au întrunit condiţiile noastre, după anumite criterii. Selectăm 100 de sportivi şi 50 care vor fi în rezervă. În acest an va fi un premiu de 100.000 de lei. Va câştiga persoana care o să ia titlu de Cel mai puternic om din ţară, vom avea doar un câştigător.

Finala este programată pe 26 şi 27 octombrie, la Chişinău Arena”, a spus Dragoș Musteață, organizator, pentru sursa citată.

 

 

 

Revista presei