Bernd Storck critică arbitrajul din meciul Sepsi-Dinamo. „A fost henț”

Bernd Storck critică arbitrajul din meciul Sepsi-Dinamo. „A fost henț”

Bernd Storck, antrenorul de 61 de ani al formației Sepsi Sfântul Gheorghe se declară nemulțumit de arbitrajul din timpul partidei cu Dinamo terminată la egalitate 1-1.

Storck reclamă un penalty: „Este henț clar, după toate regulile”

Bernd Storck (61 de ani), antrenorul formației Sepsi Sfântu Gheorghe, s-a arătat nemulțumit de maniera de arbitraj a brigăzii conduse de Horațiu Feșnic la meciul cu Dinamo, transmite GSP.

Storck consideră că Sepsi trebuia să beneficieze de un penalty după un fault care ar fi fost comis de comis de Gnahore în careu la finalul primei reprize, însă acesta nu a fost acordat.

La acel moment, elevii lui Bernd Storck conduceau cu 1-0, iar dacă ar fi primit acel 11 metri, soarta meciului era ca și scrisă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Golurile marcate

Covăsnenii au deschis scorul în partida cu Dinamo prin Florin Ștefan în minutul 29.  „Câinii” au egalat prin Petru Neagu din minutul 74, plecând astfel cu un punct de la Sfântu Gheorghe.

Arbitrul german, nemulțumit și de echipa sa

Tehnicianul german nu a fost mulțumit nici de prestația echipei pe care o antrenează. El a fost dezamăgit de felul în care a arătat echipa în a doua repriză când au preferat pasele lungi.

Bernd Storck a apreciat că jucătorii au jucat doar la 80 % din capacitate lor.

„Am meritat să dăm gol și poate mai meritam să dăm un gol. La faza din finalul primei reprize am avut penalty. Este henț clar, după toate regulile, am văzut și la EURO 2024. Este o mână care împiedică mingea să se ducă spre poartă.

În repriza a doua adversarul a făcut schimbări, iar noi ne-am pierdut stilul de joc, n-am mai avut încredere. Trebuie să continuăm să jucăm așa cum știm.

Am continuat să jucăm cu mingi lungi, iar adversarii au avut jucători înalți. În apărare nu am jucat rău deloc.

Sepsi a acumulat până acum șapte puncte în trei etape.

 

Revista presei