Bombă în cazul crimei de la Brăila. Afacerea doctoriței, finanțată de mafia moldovenească

Bombă în cazul crimei de la Brăila. Afacerea doctoriței, finanțată de mafia moldovenească Medic stomatolog Brăila. Sursa foto: Facebook

Misterul crimei de la Brăila nu a fost încă elucidat de anchetatori. Până în prezent, aceștia nu au reușit să găsească arma folosită de ucigaș și nici telefonul mobil al victimei. Un fost oficial al SIS Moldova (SRI-ul de peste Prut) lansează o ipoteză care poate schimba cursul anchetei.

Crimă oribilă la Brăila. Doctorița ar fi avut legături cu mafia moldovenească

Doctorița Marina Gavrilă a fost găsită moartă în cabinetul pe care îl deținea în Brăila. După patru zile de anchetă, procurorii l-au prins pe principalul suspect în acest caz.

Cu toate că ADN-ul acestuia a fost găsit sub unghiile victimei, bărbatul neagă că ar fi comis fapta.

Totodată, anchetatorii au și alte probe care îl încriminează pe acesta. Pe camerele de supraveghere din oraș, acesta apare în mai multe ținute, după ce ar fi încercat să își șteargă urmele.

Ne puteți urmări și pe Google News

Medicii moldoveni, finanțați de interlopii din Republica Moldova

Potrivit fostului purtator de cuvant al SIS Moldova, mulți medici de peste Prut ar apela la interlopi. Acesta susține că unele cadre medicale ar fi finanțate de mafia moldovenească, conform Infobraila.ro.

Crimă în Brăila

Maricel Mihai. Sursa foto: Facebook/Pro Lider FM

De altfel, fostul reprezentant al SIS spune că medicii se angajează să restituie sumele respective. În caz contrar, aceștia se pot expune unui risc major. Acesta îi compară pe interlopii moldoveni cu cei din mafia italiană sau cu masonii.

„Toți fac ca la mafia italiană”, a spus acesta, potrivit Infobrăila.ro.

Crima din Brăila. Doctorița intenționa să își cumpere armă

Medicul stomatolog ar fi intenționat să își achiziționeze o armă, după ce s-ar fi confruntat cu amenințări. În plus, activitatea doctoriței ridică multe semne de întrebare, după ce anchetatorii au aflat că aceasta se încuia cu pacienții în cabinet, iar unitatea nu era dotată cu sisteme de supraveghere video.

De asemenea, locuitorii din zona în care se afla cabinetul spun că accesul pacienților nu se putea face pe intrarea principală, care ar fi fost mereu închisă.

Revista presei