Gest disperat făcut de traficanții de droguri, pentru a scăpa de probe

Gest disperat făcut de traficanții de droguri, pentru a scăpa de probe Percheziții. Sursa foto: Arhiva EVZ

Polițiștii brașoveni au efectuat percheziții la traficanții din județ. Aceștia au descoperit o rețea care vindea substanțele interzise în Capitală. În încercarea de a scăpa de probe, persoanele vizate au aruncat drogurile pe geam, însă acestea au căzut chiar peste oamenii legii.

Percheziții la traficanții din Brașov

În această perioadă, polițiștii din toată țara fac percheziții în cazul persoanelor suspectate că fac trafic de droguri. În urma unor ample verificări, aceștia au descoperit o rețea din Brașov, care livra marfa în București.

În timpul descinderilor din județul Brașov, cei vizați au încercat să scape de problemele cu legea, aruncând drogurile pe geam. Momentul a fost filmat, iar acestea au căzut chiar peste mascații ajunși la intervenție. 

Șapte persoane au fost reținute

În urma percheziților, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism au decis reținerea celor șapte inculpați. Conform datelor transmise de DIICOT, aceștia duceau cocaină în Capitală, unde o vindeau în schimbul unor sume cuprinse între 450 și 500 de lei.

Ne puteți urmări și pe Google News

„În încercarea de a ascunde anumite mijloace materiale de probă, unul dintre inculpaţi, înainte de a fi pus în aplicare mandatul de percheziţie, a aruncat pe fereastra apartamentului 2 pungi tip ziplock conţinând o cantitate de cocaină, fiind recuperată ulterior de către organele de cercetare penală”, adaugă reprezentanţii DIICOT.

Droguri de mare risc, percheziții

Droguri de mare risc. Sursa foto: mai.gov.ro

Percheziţii. Droguri de mare risc, găsite în locuințele unor brașoveni

În casele persoanelor vizate în dosar, oamenii legii au găsit 200 de grame de cocaină și 2,9 kilograme de canabis. De asemenea, polițiștii au găsit și cântare electronice și diferite sume de bani.

Dintre persoanele vizate în acest dosar au fost arestate. În cazul a trei dintre brașoveni. judecătorul de drepturi și libertăți a aplicat măsura controlului judiciar.

În acest caz, polițiștii brașoveni au colaborat cu agenții Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti. Verificările continuă în mai multe județe din țară.

Revista presei