Cătălin Hideg acuză că Florian Coldea vrea să-l intimideze prin depunerea plângerii penale împotriva sa

Cătălin Hideg acuză că Florian Coldea vrea să-l intimideze prin depunerea plângerii penale împotriva sa Cătălin Hideg. Sursa foto: Facebook/ Cătălin Hideg

București. După ce Florian Coldea a depus o plângere penală împotriva lui Cătălin Hideg, omul de afaceri acuză că această acțiune nu e decât o încercare de a-l intimida.

Afaceristul îi cere pe această cale fostului general al SRI să spună de ce a primit banii de la domnul Trăila si Dumbravă. Mai mult, Hideg spune că se miră cum de lui Coldea nu îi e rușine să nu-și recunoască vina în acest dosar, mai ales că el a fost condamnat din cauza generalilor SRI.

Cătălin Hideg dezvăluie că e posibil să apară alte stenograme incriminatorii

Totodată, omul de afaceri indică posibilitatea apariției stenogramelor cu înregistrări ale conversațiilor purtate direct de către Coldea.

În plus, Cătălin Hideg a povestit despre implicarea avocatului Rareș Dan, vărul generalului Florian Coldea, în legătură cu afacerea omului de afaceri chinez Wang Yan.

Ne puteți urmări și pe Google News

„La 4-5 zile din momentul în care l-am cunoscut pe domnul Coldea la terasa din nordul Capitalei care-i aparținea domnului Yan m-a sunat (Yan – N.R.) că vrea să vină să mă vadă neapărat.

A venit chinezul cu un avocat. Domnul Rareș Dan. Am stat, am mâncat o brânză cu roșii, o friptură. La un moment dat mi-a spus că Rareș Dan vrea să vadă platforma Sanimed, ca este interesat să cunoască acest obiectivul”, a mai explicat omul de afaceri.

Florian Coldea la DNA

Florian Coldea la DNA. Sursa Foto: Captură video

Florian Coldea, plângere penală împotriva afaceristului

Miercuri, Florian Coldea, fost general al SRI, a declarat că a depus o plângere penală împotriva lui Cătălin Hideg și a contestat măsura controlului judiciar.

În documentația depusă la DNA, el a argumentat că nu a avut suficient timp pentru a studia dosarul în detaliu.

În plângerea sa, fostul general al SRI acuză că Hideg nu a făcut altceva decât să inducă în eroare organele judiciare, prin afirmații mincinoase.

DNA

DNA. Sursa foto: Facebook/ Direcția Națională Anticorupție

Cătălin Hideg, cel care l-a denunțat pe generalul SRI

Coldea a mai declarat că a depus o plângere și împotriva extinderii măsurii preventive de control judiciar cu cauțiune.

În data de 16 iulie a.c., am depus o plângere penală privind inducerea în eroare a organelor judiciare comisă prin afirmații mincinoase de către Cătălin Hideg, autodenunțătorul din dosarul cu nr. 52/1/P/2024;

În data de 17 iulie a.c., după consultarea cu apărătorii mei, am făcut plângere împotriva prelungirii măsurii preventive a controlului judiciar pe cauțiune”, se arată în comunicatul transmis, potrivit antena3.ro.

Revista presei
Parisul la răscruce