O celebră artistă trece prin momente cumplite. A pierdut cea mai de încredere persoană

O celebră artistă trece prin momente cumplite. A pierdut cea mai de încredere persoană Depresie. Sursa foto Pixabay

București. Niculina Stoican trece prin momente cumplite. Recent, interpreta de muzică populară a anunțat că bunica ei, cu care avea o relație specială, a murit. Cântăreața a spus că bunica ei a fost persoana care a crescut-o și care a susținut-o pe toate planurile. Aceasta a recunoscut că îi va fi greu să trăiască fără ea.

Nicula Stoican, sfâșiată de durere

„De la cine mai iau eu vorbă de nădejde măicuțǎ. Și nu știu ce-am să mă fac. Să te hodini măicuța mea a bună, în lumină. Pe pământ ne-ai purtat de grijă, din cer să ne ocrotești. Eu , nu știu ce-am să mă fac fără matale”, se arată în mesajul postat de Niculina Stoican pe Facebook.

Avea mari probleme de sănătate

În 2022, interpreta de muzică populară a povestit că bunica ei are probleme cu inima. Artista a declarat că s-a speriat foarte tare și că a dus-o la cei mai buni medici. Ea își iubea foarte mult bunica și încerca să îi fie alături în momentele dificile.

„Bunica mea este bolnăvioară, are probleme cu inima și a avut în ultima perioadă niște probeme, iar eu m-am speriat. I-am făcut toate investigațiile, am adus-o la mine la Târgu Jiu. E de o săptămână la mine și probabil că o să mai stea o săptămână”, spunea cântăreața în 2022.

Ne puteți urmări și pe Google News
Niculina Stoican

Niculina Stoican. Sursa foto Facebook

Ce sfat a primit Niculina Stoican de la bunica ei

În urmă cu ceva vreme, artista a povestit și despre sfaturile pe care bunica ei i le-a dat. Cântăreața a declarat că bunica i-a zis să nu ia niciodată o hotărâre la supărare și înainte ca noaptea să treacă peste ea.

Niculina Stoican a mai povestit despre copilăria ei pe care a petrecut-o la țară. Aceasta a spus că familia o punea să mănânce cu toți nepoții la masă și că le dădea mâncare dintr-o oală mare. Artista a declarat că rudele sale au învățat-o să nu risipească niciodată mâncarea.

„Să nu risipești mâncarea. Normal că noi, copiii, ne dădeam peste lingură. Noi nu am învățat să mâncăm mai puțin, ci să nu risipești mâncarea.”, a mai spus Niculina Stoican.

Revista presei