Accident grav în Satu Mare. Planul Roșu de Intervenție a fost activat

Accident grav în Satu Mare. Planul Roșu de Intervenție a fost activat Accident Satu Mare. Sursa foto: IPJ Satu Mare

Satu Mare. Un grav accident de circulație a avut loc în dimineața zilei de miercuri în Satu Mare, în urma unei coliziuni dintre un microbuz și un camion. Zece persoane au fost implicate.

Ca urmare a accidentului, autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție. La acest moment, traficul rutier în zonă se desfășoară pe un singur sens de mers.

Planul Roșu de Intervenție, activat în Satu Mare

Inițial, IPJ Satu Mare a informat că a avut loc un accident rutier între un camion și un microbuz în care se aflau zece persoane, între localitățile Orașul Nou și Vama.

La locul incidentului intervin două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj de prim ajutor, un echipaj de terapie intensivă mobilă și două echipaje SAJ.

Ne puteți urmări și pe Google News
Accident Satu Mare

Accident. Sursa foto: IPJ Satu Mare

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis că pe DN 19, localitatea Vama, judeţul Satu Mare, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un microbuz de transport persoane şi un autocamion”, potrivit unui comunicat transmis ulterior.

Trei persoane au fost rănite

Potrivit primelor informații, nicio persoană implicată în accidentul din Satu Mare nu a fost încarcerată. Însă, ulterior s-a transmis că trei persoane au fost rănite în urma coliziunii și sunt evaluate medical.

Planul Roșu de Intervenție a fost activat.

Accident în Bistrița-Năsăud

De altfel, un grav accident ce a implicat tot un microbuz a avut loc miercuri dimineața în județul Bistrița-Năsăud.

Un microbuz în care se aflau pasageri a ieșit de pe drum, a lovit un stâlp de electricitate și s-a răsturnat în afara drumului.

SMURD, accident

SMURD. Sursa foto: Arhiva EVZ

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 17, localitatea Tiha Bârgăului, județul Bistrița-Năsăud, conducătorul unui microbuz de transport persoane a pierdut controlul direcției și a intrat într-un stâlp de electricitate, apoi s-a răsturnat în afara carosabilului.

Mai multe persoane sunt încarcerate, la fața locului fiind solicitat și un elicopter SMURD, nu se cunoaște momentan numărul victimelor. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea polițiștilor”.

Se estimează că traficul rutier va fi reluat în jurul orei 11.00.

Revista presei