Superliga. Gigi Becali caută un atacant. Jucătorii FCSB-ului, desființați după egalul cu U Cluj

Superliga. Gigi Becali caută un atacant. Jucătorii FCSB-ului, desființați după egalul cu U Cluj Superliga. Sursa foto: Facebook/ Superliga Romania

România. FCB și Universitatea Cluj au terminat la egalitate în prima etapă din Superliga. Roș-albaștrii, conduși din tribună de Gigi Becali, au punctat primii prin Alexandru Musi în minutul 50, iar șapte minute mai târziu, șepcile roșii au reușit egalarea.

Gigi Becali și-a criticat jucătorii

Dan Nistor a transformat o lovitură de pedeapsă obținută de tunisianul Adel Bettaieb, după un fault al lui Malcom Edjouma. Gigi Becali, finanțatorul FCSB-ului, l-a desființat la finalul partidei pe Marius Ștefănescu.

Patronul roș-albaștrilor a declarat la finalul partidei că Ștefănescu nu trebuia ținut până în minutul 63, ci scos încă din prima repriză. Cu toate acestea, Gigi Becali nu-l va da afară pe Ștefănescu. Jucătorul adus de la Sepsi reprezintă în continuare un jucător important în lotul FCSB-ului. Becali a vrut doar „să-l ambiționeze prin aceste critici”.

FCSB a remizat în prima etapă din Superliga

Sursă foto: Facebook/FCSB. © Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

„A fost doar un meci. El nu are nicio vină, eu sunt vinovat”

„El nu are nicio vină, eu sunt vinovat. A fost doar un meci, dar eu acum trag semnalul de alarmă. E de ne neînlocuit, sigur că este, dar aude acum ce spun eu. După își dă seama și joacă ce trebuie să joace”, a declarat Gigi Becali la scurt timp după fluierul de final.

Ne puteți urmări și pe Google News

Becali a mai subliniat faptul că Ștefănescu a evitat jocul și s-a ascuns de minge. Motiv pentru care a vrut să-l scoată la pauză, însă i-a mai dat o șansă.  Latifundiarul din Pipera nu a fost mulțumit de jocul colectiv al echipei. Becali i-a criticat și pe Edjouma, Miculescu și Baba.

FCSB, Gigi Becali

Sursa foto: Facebook/FCSB Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gigi Becali caută un nou atacant pentru FCSB

Singurul jucător al FCSB-ului care a reușit să-l impresioneze pe Gigi Becali a fost Popa. În aceste condiții, latifundiarul din Pipera urmărește să întărească lotul cu un nou atacant. Suprima primei etape din Superliga a fost Unirea Slobozia care a reușit să se impună în fața Farului Constanța pe arena din Ovidiu.