Cătălin Scărlătescu a intrat de urgență la dietă. Doina Teodoru îl vrea slab

Cătălin Scărlătescu a intrat de urgență la dietă. Doina Teodoru îl vrea slab Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu/ Sursa foto Instagram

București. Cătălin Scărlătescu s-a luptat cu kilogramele în plus ani de zile, iar acum a fost nevoit să intre din nou la dietă. În urmă cu ceva timp, juratul de la Masterchef a slăbit 50 de kilograme. La momentul respectiv, el a spus că nu a avut interdicții, dar că a mâncat porții mai mici.

„Nu am ținut mari diete, doar mi-am închis robinetul la mâncare. Dacă înainte mâncam un kilogram, acum mănânc 150 de grame, de orice, doar am diminuat cantitatea,” a explicat Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu. Sursa foto Facebook

Doina Teodoru l-a pus la slăbit pe Cătălin Scărlătescu

Bucătarul are în prezent 103 kilograme, dar urmează noul sezon Masterchef, unde va fi nevoit să guste multe preparate și unde nu va mai putea să se ferească de mâncare. El a spus că trebuie să mai slăbească câteva kilograme pentru că îl ceartă iubita sa, Doina Teodoru.

„Mai dau jos câteva kilograme, că mă ceartă ‘madam’ acasă. (…) Zice ‘ai grijă cu mâncatul’. Dar ce să faci dacă sunt gurmand și eu de meserie. Scărlătescu Cătălin Gurmand, ăsta e un nume din familie, așa că nu avem ce să facem,” a spus el.

Ne puteți urmări și pe Google News
Cătălin Scărlătescu şi Doina Teodoru

Cătălin Scărlătescu și Doina. Sursa foto: Facebook- Doina Teodoru

Doina Teodoru este vegetariană

Scărlătescu a mai spus că iubita lui, Doina Teodoru, este vegetariană și că mănâncă multe salate. Acesta a declarat că nu este greu să gătească pentru ea și că îi face des o rețetă de ceviche. „Doamna nu gătește cu foarte multe oale, îi plac mai mult verziturile astea, salate multe,” a mai spus el.

Cătălin Scărlătescu s-a săturat de salate

Juratul de la Masterchef a declarat că Doina Teodoru face niște salate foarte bune, dar că mănâncă foarte picant și acru. Bucătarul a spus că încearcă și el să mănânce salată la prânz, dar că s-a săturat și că și-ar dori să iasă la restaurant seara.

„Da, mănânc salată la prânz, dar nu ieșim și noi seara la un restaurant să mâncăm și altceva? Ce atâta salată…” a spus Cătălin Scărlătescu pentru ciao.ro.