Serghei Mizil și Monica Tatoiu, o iubire imposibilă. Nu o poate ierta

Serghei Mizil și Monica Tatoiu, o iubire imposibilă. Nu o poate ierta Serghei Mizil și Monica Tatoiu. Sursa foto Youtube

București. Serghei Mizil a explicat de ce nu mai vorbește cu Monica Tatoiu de 12 ani. Totul a pornit după ce aceasta a spus la televizor că Oana Niculescu-Mizil are o relaţie extraconjugală. Ea a spus că nepoata lui Serghei Mizil a mințit și că realitatea este alta.

De la ce a pornit scandalul

„A fost un interviu înainte de Crăciun în care Oana Mizil a fost întrebată dacă are o relaţie extraconjugală şi ea s-a uitat în ochii electoratului şi a spus că nu. Şi eu am minţit la viaţa mea, dar nu sunt om politic. Aici este vorba de morala politicienilor, cine fură azi un ou, mâine fură un bou”, spunea Monica Tatoiu.

Serghei Mizil și Monica Tatoiu

Serghei Mizil și Monica Tatoiu. Sursa foto Youtube

Serghei Mizil a luat atitudine

Serghei s-a enervat foarte tare și a intrat în direct pentru a discuta cu Monica Tatoiu. El a declarat că este normal să aibă drept la replică. „Pot să vorbesc şi eu? Nu mă lasă să vorbesc. Lăsați-mă și pe mine să vorbesc, că vă promit că după emisiune vă invit la mine la restaurant și vă las să îmi vorbiți 8 ore non-stop”, spunea Serghei Mizil.

În emisiunea lui Denise Rifai, Serghei a spus că Monica Tatoiu își dă cu părere despre orice subiect fără să aibă argumente, dovezi sau pregătirea necesară. Acesta a mai declarat că îl bufnește râsul de fiecare dată când o vede pe femeia de afaceri la televizor și că nu îi mai poartă ranchiună.

Oana Mizil și Marian Vanghelie

Oana Mizil și Marian Vanghelie. Sursa foto: EVZ

Oana Mizil și Marian Vanghelie, despățire controversată

Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au despărțit după 10 ani de relație. Cei doi au încercat să se împace de mai multe ori de dragul fetiței lor, dar fără rezultat. „Sentimentul de iubire, încă, există. Mă doare foarte mult să văd prin ce trece. E o perioadă grea a vieții lui. Îi sunt alături în toate, îl sprijin, îl înțeleg. I-am înțeles durerea, i-am înțeles stările. Râdea foarte mult, acum nu mai râde”, spunea nepoata lui Serghei în 2022.

La momentul respectiv, Serghei Mizil nu a dorit să comenteze despre despățirea dintre nepoata sa și Marian Vanghelie. El a declarat că este viața lor și că nu vrea să se bage în relația lor.