Cebu, Filipine, locația unde Magellan și-a pierdut viața. Ce atracții turistice sunt și cum sunt hotelurile din zonă

Cebu, Filipine, locația unde Magellan și-a pierdut viața. Ce atracții turistice sunt și cum sunt hotelurile din zonă Plajă. Sursa foto: Pixabay

Cebu, Filipine, este locația în care exploratorul portughez Ferdinand Magellan a fost omorât de băștinași. Zona este încărcată de istorie, dar și de atracții turistice.

Plaje însorite, scufundări, dar și alte activități de vacanță, toate pot fi făcute pe această insulă. Resorturile sunt diferite, insă nici cele mai bine cotate nu satisfac pe toată lumea. Bai Hotel Cebu este cel mai bine cotat resort, iar aici o noapte de cazare costă peste 70 de euro. Cu toate acestea există și turiști nemulțumiți.

În Spania sunt temperaturi de 44 de grade la umbră

Sursa foto: Dreamstime

Locația e superbă, hotelurile nu prea

”Am rezervat o cameră deluxe pentru două persoane cu o cerere pentru un pat mare. La sosire, mi s-a spus că nu există nicio cerere. Ulterior am descoperit că de fapt este în funcție de disponibilitate. Din păcate acest hotel nu a găsit modalitatea să rezolve situația”, a scris un turist nemulțumit. Un alt resort foarte bine cotat este Shangri-La Mactan, Cebu. Aici o noapte de cazare costă peste 200 de euro. Însă turiștii nemulțumiți spun că rezervi ceva și primești cu totul altceva.

”Descrierea și imaginile de pe site-ul oficial nu corespund realității. În loc de vederea „piscină sau grădini luxuriante”, aveți o parcare, clădiri de servicii. În general, prea scump și o mare dezamăgire. Nu se poate recomanda”, a apreciat un turist. Crimson Resort and Spa Mactan este un alt hotel apreciat, unde o cameră costă peste 158 de euro pe noapte.

Serviciile sunt o problemă

Chiar și așa, există și cârcotași. ”Am avut așteptări mari când am rezervat la Crimson, dar experiența generală a fost doar satisfăcătoare. Am vrut să-mi surprind fiica de ziua ei și a trebuit să explic așteptările mele la 3 persoane diferite.

Și s-a dovedit a fi un mare eșec. Mi-au cumpărat 4 baloane când așteptarea mea era că vor umple camera cu baloane. Opțiunile de mâncare sunt foarte limitate și porțiile sunt foarte mici”, a explicat un turist.

Ne puteți urmări și pe Google News