Mel B, scandal cu fostul soț. Proces de 5 milioane de dolari

Mel B, scandal cu fostul soț. Proces de 5 milioane de dolari Dolari. Sursa foto: Pixabay

Mel B este implicată într-un scandal cu fostul soț, Stephen Belafonte. Cei doi au divorțat în urmă cu mai mulți ani, cu toate acestea războiul pare că abia acum începe. Belafonte a intentat un proces pentru defăimare în valoare de 5 milioane de dolari împotriva lui Mel B. Acesta îi cere despăgubiri financiare pentru ceea ce a spus pentru că i-ar fi afectat reputația.

Se presupune că Mel B a primit citația de ziua ei, când a împlinit de 49 de ani. Documentele judecătorești obținute de Us Weekly dezvăluie acuzațiile lui Belafonte împotriva fostei sale soții. Acesta spune că Mel B a orchestrat o „campanie deliberată și de anvergură pentru a-i provoca suferință emoțională gravă și pentru a-i distruge reputația”.

Scandal cu implicații financiare colosale

În procesul său, Belafonte susține că, în ciuda faptului că Mel B și-a retras acuzațiile, prejudiciul adus fusese deja provocat. El afirmă că acuzațiile ei false l-au determinat să piardă posibilitatea de a-și vedea copiii. În acțiune acesta o acuză, că și-a folosit activitatea de caritate cu organizația pentru femei abuzate pentru ajutor personal.

A făcut referire la presupuse texte între Mel B și colega Spice Girl, Geri Halliwell, ca dovezi. Belafonte susține că problemele legate de abuzul de substanțe ale lui Mel B, inclusiv cocaina, alcoolul și medicamentele eliberate pe bază de rețetă, le-au exacerbat și mai mult problemele conjugale.

Ne puteți urmări și pe Google News

Geri Halliwell implicată în dosar

Mel B a cerut divorțul de Belafonte în martie 2017, după aproape un deceniu de căsătorie. Ea a obținut un ordin de restricție temporar împotriva lui luna următoare. Melanie Brown, și-a câștigat faima ca membru al grupului emblematic de fete, Spice Girls, în anii 1990.

Dincolo de cariera ei muzicală, ea a fost judecător la America's Got Talent și a apărut în diferite emisiuni de televiziune. Mel B a acumulat avere prin cariera ei muzicală de succes și apariții la televizor, lăudându-se cu o avere netă estimată la aproximativ 6 milioane de dolari.