ÎPS Calinic Argeșeanul ar putea fi operat de urgență

ÎPS Calinic Argeșeanul ar putea fi operat de urgență Sursa foto: Facebook

ÎPS Calinic Argeșeanul a ajuns pe mâinile medicilor. Arhiepiscopul a suferit un accident la genunchi și a fost dus de urgență la spitalul din Argeș. Ulterior, acesta a fost transferat în Capitală și ar putea fi operat în următoarele ore.

ÎPS Calinic Argeșeanul, transferat în Capitală

Duminică, Arhiepiscopul Calinic Argeșeanul a sfințit o troiță, care a fost ridicată pe traseul Rucăr – Bran. Acesta a săvârșit slujba de sfințire alături de un sobor de preoți și diaconi.

Troița a fost ridicată de Mihai Gheorghe, șeful Secției de Drumuri Naționale Pitești. Obiectul de cult a fost înălțat ca un popas de rugăciune pentru cei care trec prin zonă, dar și în semn de recunoștință pentru cei care au contribuit la realizarea drumului respectiv.

Calinic Argeșeanul

Sursa foto: Facebook

„În duminica a cincea după Sfintele Paști, Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul, dimpreună cu un sobor de preoți și diaconi a oficiat slujba de sfințire a unei troițe, aflată pe traseul Rucăr-Bran.”, a anunțat Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ar fi suferit un accident 

Tot duminică, ÎPS Calinic Argeșeanul a participat la o slujbă, la Schitul Sfântul Neagoe Basarab din Vlădești.  Ulterior, acesta ar fi căzut și s-ar fi lovit la genunchi, motiv pentru care a fost ransportat la spitalul din Argeș.

La scurt timp, Arhiepiscopul Argeșului a fost transferat în Capitală.

Calinic Argeșeanul

Sursa foto: Facebook

ÎPS Calinic Argeșeanul ar putea fi operat

Arhiepiscopul Argeșului a fost transferat la un spital din Capitală. În funcție de rezultatele investigațiilor medicilor, acesta ar putea fi operat în următoarele ore.

Calinic Argatu după numele de mirean, a fost numit episcop al Argeșului și Muscelului la scurt timp după Revoluția din 1989. După două decenii în această funcție, a fost ales Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului. În intervalul 1990-1992, acesta a fost deputat de Argeș, candidând din partea Frontului Salvării Naționale. Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului a ajuns în atenția publică prin prisma declarațiilor controversate legate de credință.