Dosarul Coldea. „Șeful cel mare”, din nou la poliție: Respect procedurile legale

Dosarul Coldea. „Șeful cel mare”, din nou la poliție: Respect procedurile legale Florian Coldea la DNA Sursa foto: Facebook

Dosarul Coldea. Fostul șef al SRI s-a prezentat miercuri dimineață la poliție pentru semnarea controlului judiciar.

Dosarul Coldea. Fostul șef al SRI, din nou la poliție

Florian Coldea s-a prezentat pentru a doua oară în această săptămână la poliție, pentru a semna controlul judiciar:

„Fac procedurile conform legii”, a spus Florian Coldea în fața jurnaliștilor.

Fostul șef al SRI a refuzat să răspundă altor întrebări adresate de jurnaliști.

Ne puteți urmări și pe Google News

Florian Coldea la DNA mai 2024

Florian Coldea a semnat, luni, controlul judiciar

Luni, 27.05.2024, Florian Coldea a mers la Poliția din Voluntari. El a semnat controlul judiciar în dosarul în care este acuzat de trafic de influență și spălare de bani.

Fostul prim-adjunct al SRI și alte trei persoane sunt acuzate că ar fi pretins suma de 600.000 de euro pentru a-l scăpa pe omul de afaceri Cătălin Hideg de o condamnare.

Cei patru suspecți au fost puși sub control judiciar, după mai multe ore de audieri la DNA.

Florian Coldea

Coldea spune că are încredere în justiție

Florian Coldea este acuzat de trafic de influență și spălare de bani:

„Am totală încredere în justiție. Nu fac alte comentarii până la finalizarea anchetei. Orice altă chestiune e degeaba. putem să stăm să discutăm.Vă salut, vă respect. Respect poziția presei de a se interesa de acest subiect de interes public, dar pentru moment, vă rog să înțelegeți, așa cum este firesc”, a declarat Florian Coldea.

Acesta a fost plasat sub control judiciar, alături de generalul SRI în rezervă Dumitru Dumbravă, avocatul Doru Trăilă și Dan Tocaci, șoferul lui Coldea după ce au fost audiați la DNA.

Măsursa controlului judiciar a venit după ce Cătălin Hideg i-a denunţat la DNA pe foştii generali SRI Florian Coldea şi Dumitru Dumbravă.

Aceştia i-ar fi cerut, prin intermediul avocatului Doru Trăilă, suma de 600.000 de euro pentru a-l ajuta să obţină o pedeapsă cu suspendare. În primă instanță, omul de afaceri a fost condamnat la patru ani închisoare pentru fraudă cu fonduri europene.