Simona Halep, planuri după abandonul de la Paris. Mesaj pentru susținătorii ei

Simona Halep, planuri după  abandonul de la Paris. Mesaj pentru susținătorii ei Simona Halep a oferit primele declarații după meciul de la Paris. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Simona Halep a oferit primele declarații după ce a abandonat meciul de la Paris. Sportiva nu a putut să termine meciul de la Paris din cauza durerilor la genunchi. Sportiva este conștientă că „revenirea nu este ușoară”:

„Ei bine, ieri nu a fost aşa cum am sperat pe teren. Durerea de genunchi care persistă de la Miami a revenit şi, din păcate, nu am putut continua. Nu este modul în care mi-aş fi dorit să îmi petrec timpul la Paris, dar nimeni nu a spus că această revenire va fi uşoară.

Mă voi odihni şi apoi voi continua să muncesc şi să cred în continuare în drumul meu. Vă mulţumesc celor care mă susţineţi, văd mesajele voastre şi înseamnă enorm pentru mine”, a spus Simona Halep.

Simona Halep, tenis

Ne puteți urmări și pe Google News

Halep a revenit în martie după o suspendare îndelungată

Simona Halep, numărul 1149 WTA, a abandonat, miercuri, în primul tur al turneului WTA 125 Trophee Clarins, de la Paris.

Românca s-a retras în setul doi al meciului cu sportiva americană McCartney Kessler, numărul 123 mondial.

Decizia a venit după o oră şi 28 de minute de joc, din cauza problemelor la genunchi.

Simona Halep, WTA

Pentru Simona Halep a fost al doilea meci în circuitul WTA după revenire

Românca a primit wild card prima dată la Miami Open, turneu WTA 1000. Ea nu a trecut acolo de primul tur, fiind învinsă de Paula Badosa, scor 1-6, 6-4, 6-3.

Halep a primit apoi wild carduri şi pentru turneul de la Oeiras şi pentru Madrid Open. Nu a participat la cele două competiţii, precizând atunci că are nevoie de mai mult timp pentru revenire.

Gabriela Ruse, locul 148 WTA, s-a calificat miercuri în optimi. Ea a trecut de favorita numărul cinci, sportiva chineză Lin Zhu, scor 0-6, 6-1, 6-1.

Sportiva o va întâlni pe câştigătoarea meciului Nao Hibino (Japonia, 83 WTA) – Kristina Mladenovic (Franţa, 220 WTA).