George Simion, despre candidatura la prezidențiale: „Nu mă tem de nimic”

George Simion, despre candidatura la prezidențiale: „Nu mă tem de nimic” George Simion Sursa Foto: Arhiva EVZ

Subiectul fierbinte al acestei perioade este legat de alegerile locale și europarlamentare care vor avea loc pe data de 9 iunie. Cu toate astea, George Simion se gândește serios și la prezidențialele din această toamnă. Iată ce a spus despre posibila sa candidatură.

George Simion, despre candidatura la prezidențiale: „Nu mă tem de nimic”

Într-un dialog deschis cu jurnalistul Ion Cristoiu, George Simion a dezbătut mai multe subiecte din lumea politică, printre care și alegerile prezidențiale din această toamnă.

Liderul AUR a dezvăluit că ia în cacul o posibilă candidatură la prezidențiale, ba mai mult, consideră că va ajunge în turul doi.

„Eu voi avea nevoie pentru AUR de susținere în turul doi. Este una dintre posibilități (n.r. să candideze). O să anunțăm în data de 16 iunie candidatul pentru prezidențiale la Arenele Romane din București. Eu nu mă tem de nimic. E posibil să fiu puțin cam tânăr, dar nu mă dau în spate de la nicio luptă”, a declarat George Simion.

Ne puteți urmări și pe Google News
George Simion si Ion Cristoiu

George Simion si Ion Cristoiu. Sursă foto: Captură video Youtube

Ce îl va determina să candideze

Politicianul a mai spus că dacă pe buletinul de vot vor apărea numele lui Marcel Ciolacu și a lui Nicolae Ciucă, alegătorii cu siguranță îș vor regăsi și pe al lui:

„Devine interesant felul în care Ciolaciu și Ciucă își pregătesc campaniile la prezidențiale. Dacă ei vor fi candidații o să-l vedeți și pe George Simion pe buletinul de vot”, a completat liderul AUR.

Ce spune despre candidatura lui Mircea Geoană la prezidențiale

Pe lângă Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, George Simion se așteaptă ca la alegerile prezidențiale să candideze și Mircea Geoană. Cu toate astea, spune el, rezultatele nu vor fi în favoarea acestuia:

„Părerea mea e că Mircea Geoană va intra în această luptă politică și îl văd ca scor undeva la 5,5-6%. Ciolacu intră este disperat, lăudat din toate părțile, dar ne face un serviciu”.

Despre Nicolae Ciucă nu are niciun dubiu că nu va candida. George Simion considerând că liderul PNL este aruncat în aceasătă „bătălie” pentru ca  partidul să „scape de el:

„Nu l-ați văzut ce îl laudă Rareș Bogdan și îl aruncă în această bătălie ca să scape de el”, a conchis acesta.