Vacanță în Sicilia. Ce vă așteaptă la hotelurile de acolo

Vacanță în Sicilia. Ce vă așteaptă la hotelurile de acolo Destinații pentru Ziua Îndrăgostiților. Fă-i o surpriză partenerului tău. Sursa foto Wikipedia

Sicilia este o destinație care vă poate oferi nu doar istorie, ci și plaje și priveliști minunate. Cazări sunt pentru toate gusturile și buzunarele, cu toate acestea chiar și cele mai bine cotate locații au defecte. Unul dintre cele mai apreciate hoteluri este Hotel Villa Belvedere. Deși este un hotel de 5 stele, iată că sunt și clienți nemulțumiți. ”În ciuda priveliștilor excelente ale hotelului și a personalului prietenos, am găsit hotelul foarte mic și ciudat. Iar camerele erau și mai mici.

Aerul condiționat era inadecvat și camera era ca un cuptor noaptea. A trebuit să dorm cu aerul condiționat toată noaptea, drept urmare am suferit de infecție toracică și sinuzită la întoarcerea acasă. Mi-aș fi dorit să fi stat în Malta, unde ne-am căsătorit cu o săptămână înainte”, a scris un turist.

Destinație minunată, hotelurile nu chiar

Mazzaro Sea Palace este următorul pe lista preferințelor. Tot un hotel de 5 stele, dar care nu satisface toate gusturile. ”Camerele si zonele comune nu sunt de 5 stele!!! Restul hotelului nu este de 5 stele. De fapt, aș argumenta că holurile care duc la camere sunt mai proaste decât ai găsi într-un hotel de 2 stele. Covoarele sunt pătate și mirosul pe hol era atât de urât, încât soția mea a fugit cu nasul astupat. Am fost duși în camera noastră la sosire și A/C nu funcționa. P

lătesc aproape 1000 de euro pe noapte și nu se asigură că A/C funcționează. Cu toate acestea, era tare și nu puteai să-l controlezi corect. Camera este echivalentă poate cu o 4 stele. Interiorul are nevoie de o revizie masivă, așa cum am spus mai sus, mi-ar fi rușine să percep această sumă și să mă clasific ca un hotel de cinci stele” a spus un turist.

Ne puteți urmări și pe Google News

Aerul condiționat, o mare problemă

Un alt hotel bine cotat este Grand Palladium Sicilia Resort and Spa din Sicilia. Nici aici lucrurile nu sunt mai roz. ”Camera curată, serviciul de bar și personalul au fost buni, dar mâncarea era lipsită de calitate și varietate.

Raport calitate/preț slab - fără piscine încălzite, El-dorado a fost dezamăgitor. Plimbări lungi la barul de timp suplimentar după mese dezamăgitoare la restaurant”, a scris un turist.