Ioana și Ilie Năstase, la promenadă. Ea mai mult, că el pare că încearcă să țină pasul și abia reușește

Ioana și Ilie Năstase, la promenadă. Ea mai mult, că el pare că încearcă să țină pasul și abia reușește Sursa foto: EVZ

Ioana și Ilie Năstase au ieșit zilele trecute la promenadă și, mai ales, să mănânce ceva. Paparazzi EVZ i-au surprins în unul dintre locurile lor preferate din Nordul Bucureștiului. Doar că până să ajungă la locație, Ilie a părut că se străduiește mult. Asta pentru Ioana pare că era mai antrenată decât era pregătit fostul sportiv.

Astfel că soția i-a luat-o puțin înainte fostului campion care totuși nu s-a lăsat mai prejos. Că o mâna foamea sau nerăbdarea nu știm, cert este că părea nerăbdătoare să ajungă la restaurant. Unde în cele din urmă au ajuns și au savurat prânzul ca o familie.

Ilie Năstase, la promenadă ca la 100 de metri garduri

În ultimele luni, totul pare calm și liniștit în familia Năstase, cumva Ioana pare să-l fi potolit pe fostul campion. Dar căsătoria dintre cei doi a fost presărată cu diferite scandaluri. Ba chiar unul dintre ele s-a soldat și cu Poliție și apel la 112. Mai exact, în iarna anului 2022, Ioana l-a acuzat pe soțul său că a agresat-o.

Ne puteți urmări și pe Google News
Ioana și Ilie Năstase

Sursa foto: EVZ

Drept urmare, acolo au venit polițiștii care au intervenit. De la acel moment, actuala soție a lui Ilie Năstase a spus că divorțează și că nu va accepta așa ceva. Ba mai mult, deși petrecuse sărbătorile de Paști cu fostul campion, Ioana a băgat chiar și cerere de divorț la Constanța.

Cei doi au fost la un pas de divorț

Ce a făcut și cum a făcut Ilie Năstase nu știm, cert este că într-un final soția a renunțat la acea cerere de divorț. Cu toate acestea, episoadele în care cei doi s-au mai certat au tot existat. De fiecare dată, cumva urmate de remarci legate de despărțire pentru totdeauna.

Dar se pare că, în cele din urmă, dragostea primează și orice ar face sau și-ar spune cei doi rămân împreună. Ioana pare să fi înțeles caracterul dificil al soțului ei și reușește să mențină un climat calm și liniștit acasă.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro