George Simion, imagini cu ecografia bebelușului: „Buna vestire”

George Simion, imagini cu ecografia bebelușului: „Buna vestire” Ilina și George Simion. Sursa foto: Facebook: Ilinca Simion

Liderul AUR, George Simion, le-a arătat susținătorilor săi noi fotografii cu ecografia copilului său. Politicianul și soția sa, Ilinca, sunt extrem de fericiți că vor avea un băiețel. La descrierea pozei de pe Facebook, Simion a scris: „Buna vestire!”

George Simion, tată de băiat

„E băiat cum a vrut ea! Mulțumesc tuturor că ați venit aici! Pentru mine, e o dublă onoare și dublă responsabilitate, că o să trebuiască noi toți să avem grijă de copilul ăsta, nu numai eu…Că noi mai avem și grija țării pe umeri, sperăm de anul viitor. Și nu vreau să simtă în vreun fel că îi lipsește ceva. Nicii lui, viitorului nostru băiețel, nici celorlalți copii care se vor naște români.”, a spus George Simion, în urmă cu câteva luni.

George Simion, îndrăgostit nebunește de Ilinca

George Simion s-a căsătorit cu Ilinca Munteanu în urmă cu doi ani. Nunta liderului AUR a fost un eveniment care a atras atenția multor persoane, mai ales, pentru că oricine și-a dorit a putut participa. Veniturile obține de deputat după acest eveniment nu au fost deloc mici.

George Simion, Ilinca Munteanu, căsătorie

Sursă foto: Facebook

Simion a ținut să imortalizeze ziua în care a împlinit un an de la căsătoria cu Ilinca. Cei doi au mers în comuna Jurilocva, județul Tulcea, și s-au fotografiat purtând aceleași ținute pe care le-au îmbrăcat la nuntă. „Tot noi, în aceleași haine, la un an de la nuntă. Cu voi alături, întăriți de trecut, ancorați în prezent, putem să începem să ne gândim la viitor. Cu iubire putem orice!”, este mesajul transmis de George Simion.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cât a caștigat din nunta organizată

Nunta liderului AUR și a Ilincăi a avut loc în comuna Măciuca din județul Vâlcea. Acesta a invitat toată țara la marele eveniment și a câștigat 400.000 de euro după nuntă. Cu toate astea, el a spus că a rămas doar cu 15.000 de euro și că autoritățile pot verifica.

​„Cât s-a strâns… cât ne-a mai rămas, în sensul ăsta, 15.000 de euro. Facem un proiect de spital mobil. Nu ne-au lăsat cu banii din subvenţia pentru partide să construim un spital, că e mare nevoie de spitale noi. Mă bucură că la Baia Mare se fabrică camioanele care o să constituie baza acestei caravane”, a declarat liderul AUR.