Simona Halep, atacată de fiul unui tenismen legendar. „Trișorii scapă cu basma curată”

Simona Halep, atacată de fiul unui tenismen legendar. „Trișorii scapă cu basma curată” Sursa Foto: Arhiva EVZ

Nici nu a revenit pe arenele sportive, că Simona Halep a intrat în colimatorul colegilor de breaslă și nu numai. Bret Connors, fiul lui Jimmy Connors, o legendă a sportului în alb, a atacat-o pe Simona în cel mai urât mod cu putință. A numit-o trișoare pe fostul număr 1 mondial, deși judecătorii de la TAS sunt de altă părere.

Simona Halep, atacată brutal de fiul unei mari legende din tenis

Simona Halep se antrenează de zor pentru reintra în circuitul WTA. Sportiva din Constanța a plecat în SUA unde va participa la turneul Miami 1000, după ce a primit un wildcard din partea organizatorilor. Cu toate că a fost absolvită de orice vină, Simona are în continuare parte de critici.

Brett Connors, mostenitorul lui Jimmy Connors nu consideră că decizia TAS în cazul Simona Halep a fost una corectă. Ca o scurtă paranteză toți cei trei arbitri au votat în unanimitatea pentru reducerea perioadei de suspendare, de la patru ani la doar nouă luni.

Simona Halep

Sursa foto: captura video

„Trișorii scapă mereu și sunt cu un pas înaintea celor care fac teste doping”

„Un vechi proverb spune că trișorii scapă mereu și sunt cu un pas înaintea celor care fac teste doping. Dacă ne uităm în istoria tenisului, sunt puțini cei care au fost prinși dopați. Iar cei prinși nu reprezintă nume mari, cu o excepție, Sharapova, poate două, dacă o punem și pe Halep. Deci, cu toate testele care sunt în sport, vreți să îmi spuneți că doar câțiva jucători de nivel scăzut se dopează?”, a declarat Brett Connors, citat de tennisupdate.

Ne puteți urmări și pe Google News

Jimmy Connors este unul dintre cei mai buni jucători de tenis din toate timpurile. Are în palmares opt titluri de Grand Slam, iar fiul lui, Brent este producător al televiziunii americare Tennis Chanel unde prezintă un podcast cu și despre tenis.

Simona Halep, caz dopaj

Simona Halep. Sursă foto: Dreamstime

Howard Jacobs, unul dintre avocații Simonei, a vorbit la scurt timp după sentința de la TAS, despre acuzațiile care i-au fost imputate fostului număr 1 mondial.

„Am considerat de la început că partea cu pașaportul biologic nu a fost deloc fundamentată. Nu am înțeles deloc acel caz. Apoi, cu Roxadustatul, în mod normal le dai autorităților dovezi că există contaminare și ori accepți sancțiunea, ori o contești. Dar nu poți să ajungi la un asemenea caz”.

Nu cred că am avut ceva atât de ciudat ca acesta. În care ei să se lupte până la limită și apoi să vină cu acuzația de dopaj sanguin. Cazul a devenit super, supercomplicat.

Nu-mi pot imagina câți bani au cheltuit pentru a-l instrumenta. Pentru că au avut atât de mulți experți și atât de mulți avocați și totul a fost combătut. A existat un efort concertat pentru a crea cazul de dopaj sanguin, apoi pentru a crea o poveste care să aibă sens…”, au fost doar câteva dintre acuzațiile lui Howard Jacobs.