Premier League. Tottenham a învins Aston Villa cu 4-0. Radu Drăgușin a primit cartonaș galben

Premier League. Tottenham a învins  Aston Villa cu 4-0. Radu Drăgușin a primit cartonaș galben Sursă foto: Facebook

Tottenham a învins, duminică, în deplasare, scor 4-0, echipa Aston Villa, într-un meci al etapei a 28-a din Premier League. Radu Drăguşin l-a înlocuit pe Micky van de Ven și a jucat mai bine de 50 de minute.

Tottenham a învins, duminică, în deplasare, scor 4-0, echipa Aston Villa, într-un meci al etapei a 28-a din Premier League. Prima repriză a meciului de pe Villa Park a fost una în care cele două echipe s-au anihilat reciproc.

Tottenham a învins Aston Villa

A doua repriză a început cu un forcing al elevilor lui Unai Emery. Micky van de Ven a intervenit la un șut al lui Leon Bailey, iar olandezul a făcut o întindere, care nu i-a mai permis să continue partida. Radu Drăgușin a trebuit să îl înlocuiască și a intrat încă din minutul 49 al partidei. Internaționalul român a încheiat astfel o serie de 3 meciuri consecutive fără minut bifat pentru Tottenham.

tottenham

Sursa foto Facebook

Radu Drăgușin a jucat peste 50 de minute

Imediat după intrarea lui Drăgușin, Spurs a reușit să deschidă scorul prin James Maddison. Mijlocașul adus de la Leicester City a finalizat centrarea lui Pape Matar Sarr, în minutul 50 al partidei. Echipa antrenată de Ange Postecoglou și-a dublat avantajul în mai puțin de 3 minute, datorită reușitei lui Brennan Johnson, care a fost servit ideal de Son Heung-min.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dăgușin a fost sancționat cu cartonaș galben în minutul 61, pentru un fault tactic. Villa a căzut de tot în minutul 65, când John McGinn a primit direct cartonașul roșu, în urma unei intrări dure la Destiny Udogie. Gazdele au avut o șansă de a reveni în meci, în minutul 84. Nicolo Zaniolo a fost blocat dintr-o poziție farte bună de Vicario, la capătul unei lovituri de colț.

La intrarea în cele 10 minute de prelungire, Son și-a trecut și el numele pe tabelă, cu un șut care nu i-a lăsat nicio șansă lui Emiliano Martinez. În al 5-lea minut al prelungirilor, Timo Werner a marcat golul cu numărul 4.

Drăgușin ar putea să fie titular

Spurs se apropie la doar două puncte de Aston Villa, echipă aflată pe ultimul loc care asigură calificarea în Liga Campionilor. Echipa antrenată de Ange Postecoglou va reveni pe teren împotriva lui Fulham, tot în deplasare, sâmbăta viitoare. Radu Drăgușin ar putea să fie titular pentru prima oară de la transfer în meciul de pe Craven Cottage, potrivit eurosport.