Donald Trump, ironii la adresa lui Joe Biden în timpul discursului despre Starea Națiunii

Donald Trump, ironii la adresa lui Joe Biden în timpul discursului despre Starea Națiunii Sursa foto: Arhiva EVZ

În timpul discursului despre Starea Națiunii ținut de Joe Biden, Donald Trump a declarat că îl va urmări și îi va răspunde în direct. Fostul președinte al SUA l-a ridiculizat pe actualul lider, comentând aspectul său, comportamentul și chiar episodul de tuse al acestuia.

Donald Trump a transmis o serie de mesaje pe platforma sa Truth Social, focalizându-se pe atacurile la adresa președintelui în funcție.

Cu toate acestea, promisiunea de a răspunde „cu replică la replică” pe care o făcuse fostul președinte a întâmpinat obstacole, deoarece rețeaua sa socială părea să se confrunte cu anumite dificultăți tehnice în timpul evenimentului.

Donald Trump se vede deja în funcția de președinte

„Pare atât de furios când vorbeşte, ceea ce este o trăsătură a oamenilor care ştiu că pierd”, a scris Trump.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Furia şi strigătele nu ajută la reunificarea Ţării noastre!”, a adăugat el.

Întârzierea notabilă a multor replici ale lui Trump a fost evidentă în timp ce acesta monitoriza discursul lui Biden, însoțit de câțiva consilieri și asistenți, într-o sală de comandă amenajată în reședința sa din Mar-a-Lago.

Donald Trump

Sursa foto: EPA/JIM LO SCALZO

Fostul președinte, vizibil furios de discursul lui Biden

În timp ce se afla sub asaltul atacurilor personale, Donald Trump a ripostat direct la unele aspecte ale discursului, concentrându-se în special pe subiectul imigrației și al securității la granițe.

De asemenea, el a comentat afirmațiile lui Biden referitoare la NATO.

Treptat, fostul președinte părea să devină tot mai iritat pe măsură ce Biden își accentua atacurile. Mai mult, a insistat că inflația în timpul mandatului actualului șef de stat este dăunătoare pentru America.

Donald Trump a subliniat că el este responsabil pentru orice inițiativă de sprijinire a veteranilor, precum și pentru eforturile de reducere a prețurilor.

De asemenea, acesta a luat în vizor diferiți legislatori care l-au criticat. Inclusiv pe senatorul republican Mitt Romney și pe senatorul democrat Joe Manchin, potrivit News.ro.

Donald Trump

Trump vs Biden

Nici Joe Biden nu s-a lăsat mai prejos cu atacurile la adresa lui Donald Trump

La scurt timp după începerea discursului său, președintele Biden a ironizat recentele comentarii ale lui Donald Trump. Totul fără a menționa vreodată numele acestuia și criticându-l aspru pentru afirmațiile sale conform cărora ar fi spus Rusiei „să facă ce naiba vrea”, în cazul în care NATO nu contribuie mai mult la propria sa apărare.

„Fostul preşedinte chiar a spus asta, înclinându-se în faţa unui lider rus”, a spus Biden. „Este periculos şi este inacceptabil”, a punctat el.