Adolescentă din Constanța, lovită de o mașină de poliție pe trecerea de pietoni

Adolescentă din Constanța, lovită de o mașină de poliție pe trecerea de pietoni Trecere de pietoni. Sursa foto: Eric Krouse | Dreamstime.com

În cursul zilei de marți, 5 martie, o adolescentă a fost lovită pe o trecere de pietoni din Constanța de o mașină de poliție. Fata a fost transportată de urgență la spital.

Constanța. Martorii oculari ai incidentului au declarat că pietonul traversa strada în mod regulamentar atunci când a fost lovit de mașina de poliție.

Fotografiile de la locul accidentului arată că parbrizul mașinii de poliție este spart, semn că polițistul aflat la volan circula cu o viteză destul de mare.

Constanța. O minoră a fost lovită de poliție pe trecerea de pietoni

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină pe podul de la Doraly din Constanța.

Ne puteți urmări și pe Google News

Conform informațiilor furnizate de reprezentanții ISU Dobrogea, adolescenta în vârstă de 15 ani este conștientă și a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare, potrivit replicaonline.ro.

„La data de 5 martie a.c., în jurul orei 13.30, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că, pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, s-ar fi produs un accident rutier.

Din primele informații rezultă că un polițist din cadrul Serviciului Criminalistic ar fi accidentat un pieton care ar fi traversat strada pe marcajul pietonal.

Tot din informațiile deținute până în acest moment, polițistul se afla în misiune, deplasându-se către Portul Constanța, pentru a efectua o cercetare la fața locului”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Cercetările în acest caz sunt în curs de desfășurare, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

Constanța

Sursa foto: Dreamstime.com

Incident cu o mașină de poliție și în noaptea de Revelion

Accidentul vine la două luni după ce un alt poliţişt a lovit cu maşina un pieton care traversa prin loc nepermis, în noaptea de Revelion.

Conform IPJ Constanţa, la puțin timp după miezul nopții, un poliţist de la secţia 5 de Poliţie din Constanța a lovit cu autospeciala un pieton care travera neregulamentar.

Anchetatorii din Constanţa au stabilit că accidentul provocat de agent s-a produs în condiţii de ceaţă densă, cu vizibilitate sub 30 de metri.

Constanța

Sursa foto: Arhiva EvZ

Pietonul, în vârstă de 41 de ani, se afla pe mijlocul drumului.

„La data de 1 ianuarie a.c., în jurul orei 00.05, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la faptul că un poliţist din cadrul Poliţiei Municipiului Constanța - Secţia 5 Poliţie ar fi condus autospeciala pe strada Prelungirea Liliacului şi ar fi acroşat un pieton.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Din cercetările efectuate rezultă că pietonul, un bărbat, de 41 de ani, s-ar fi aflat pe mijlocul carosabilului”, a transmis, luni după-amiază, IPJ Constanţa.

Poliţistul a fost testat, rezultatele pentru alcool şi susbstanţe interzise fiind negative.