Intoxicările lui Simion, în SUA. S a plâns că a fost arestat pentru a i se pune pumnul în gură

Intoxicările lui Simion, în SUA. S a plâns că a fost arestat pentru a i se pune pumnul în gură George Simion. Sursa foto: Arhiva EvZ

George Simion, președintele AUR, a participat la o conferință republicană, în SUA, prilej cu care a oferit câteva declarații de presă unor jurnaliști americani, pro Donald Trump.

George Simion s-a victimizat în fața jurnaliștilor americani. El a susținut că este „interzis” și că ar fi fost chiar „arestat”, deoarece este considerat prorus sau extremist. În realitate, președintele AUR nu a ajuns în spatele gratiilor, nu a fost reținut de procurori pentru 24 de ore, ci are mai multe dosare penale în urma unor scandaluri în Parlament sau a unor proteste neautorizate, după cum au anunțat autoritățile din România.

George Simion s-a plâns jurnaliștilor americani că a fost „arestat”, pentru a i se închide gura. Care este realitatea

George Simion

George Simion. Sursă foto: captură video platforma X

„Ati condus mitinguri masive, ati fost arestat de multe ori,  ba chiar ati fost și  la închisoare”, a spus o jurnalistă, considerată apropiată de Donald Trump, În timpul unui scurt  interviu cu Simion, postat peplatforma X.  Președintele AUR, dă aprobator din cap, însă, în realitate, George Simion nu a fost arestat în România.

Liderul AUR a mai menționat că, în România, este catalogat „pro rus”, însă, în opinia sa, este mai „anti-rus” ca mulți ani.  alți, deoarece el „militează pentru adevăr”. Simion  le-a spus ziariștilor americani că „în România nu mai există ” alegeri democratice și că este interzis, cenzurat, astfel încât să nu aibă nici apariții publice, în mass-media.

George Simion a fost amendat, chiar la începutul anului 2024. George Simion , după ce a organizat un protest neautorizat în fața Autorității de Supravegere Financiară(ASF). Amenzi a primit și în anul 2023, după ce a protestat în Parlament, față de legea privind organizarea activității de prevenire a separării copilului de familie.

Liderul AUR  a dorit să se fotografieze cu Donald Trump. Nu a reușit decât să prindă „fundalul ”

George Simion

Sursa foto: Facebook/ George Simion

George Simion s-a aflat   Washington DC,  pentru a participa la CPAC - Conservative Political Action Conference, cea mai mare conferință a liderilor conservatori din lume, după cum evz.ro a relatat. El nu a reușit, însă, să dea mâna cu fostul președinte al SUA, Donald Trump. Potrivit postărilor de pe pagina sa de Facebook, a reușit să se fotografieze doar cu Trump pe fundal.

La acest moment, nu este cunoscută și modalitatea prin care a ajuns la conferința mai sus menționată, având în vedere că un bilet pentru acest eveniment politic poate ajunge și până la 30.000 de dolari.

 

 

 

Ne puteți urmări și pe Google News