Brad Pitt are 60 de ani, dar se îmbracă ca la 20. Cum a fost surprins actorul

Brad Pitt are 60 de ani, dar se îmbracă ca la 20. Cum a fost surprins actorul Brad Pitt. Sursa foto: Arhiva EVZ

Brad Pitt este în pas cu moda și la 60 de ani. Actorul a fost văzut într-o ținută excentrică, în valoare de 4.600 de dolari. El se plimba liniștit și cu zâmbetul pe buze.

Brad Pitt, în vârstă de 60 de ani, a fost văzut în timp ce ieșea dintr-un studio de artă din Los Angeles purtând un trening alb-negru la modă, cu un craniu pe el. Ținuta este de la God's True Cashmere, pe care actorul însuși a cofondat-o în 2019 împreună cu vindecătorul holistic Sat Hari și costă 4600 de dolari.

Fostul soț al Angelinei Jolie a fost surprins cărând un teanc de cărți de arhitectură și sorbind un La Croix sănătos, în timp ce se oprea pentru a discuta cu fanii. După ce a făcut câteva poze cu admiratorii, el s-a urcat la volanul unui Porsche Taycan Turbo S de 200.000 de dolari.

Brad Pitt, pasionat de arhitectură și artă

Actorul este un pasionat pasionat de arhitectură și artă și colecționează în mod regulat lucrări ale unora dintre cei mai apreciați artiști din lume. Marca God's True Cashmere a fost foarte promovată și de prietenul apropiat al Brad, artistul britanic Thomas Houseago.

Ne puteți urmări și pe Google News
 Brad Pitt

Sursa foto Arhiva EVZ

Houseago a conceput această ținută specială în ediție limitată și o prezintă pe site-ul său, lăudând în același timp îmbrăcămintea ca fiind „protectoare, sigură, hrănitoare și făcută cu energia lui Dumnezeu”, potrivit Daily Mail.

Brad Pitt s-a îmbrăcat în fusta

Actorul a avut o ținută extravagantă și la premiera filmului de acțiune „Bullet Train”, în care joacă alături de Sandra Bullock, Joey King, Zazie Beetz și Bad Bunny. Brad a purtat fustă cu bocanci. Această ținută i-a scos în evidență tatuajele de pe picioare.

brad pitt

Sursa foto Facebook

Actorul a purtat ochelari de soare, dar și mască de protecție când a fost înconjurat de mulțime. Fanii au fost încântați să-i vadă pe actori pe covorul roșu, iar cei mai norocoși berlinezi au primit autografe sau au reușit să se pozeze cu ei.

Și-a scos tatuajele în evidență

„Pitt, în vârstă de 58 de ani, a purtat o fustă maro cu o jachetă asortată și o cămașă de in mov cu nasturi. El a asortat look-ul cu cizme negre, expunându-și tibiile și câteva tatuaje rar văzute. Unul dintre desene pare a fi o față de rinocer, iar celălalt un craniu uman, deși semnificația din spatele celor două tatuaje este neclară”, au spus jurnaliștii de la Elle.