Evenimentul Zilei > Social > Cum să alegem treningul potrivit pentru copiii noștri?
Cum să alegem treningul potrivit pentru copiii noștri?

Cum să alegem treningul potrivit pentru copiii noștri?

Treningurile sunt un articol indispensabil în garderoba copilului tău. Iată cum să îl alegi pe cel potrivit pentru fiecare copil! De multe ori ne întrebăm cum să ne îmbrăcăm copiii zi de zi, pentru că, an de an, cresc și trebuie să le reînnoim garderoba.

Treningurile sunt, fără îndoială, unul dintre articolele de îmbrăcăminte cheie pentru tot sezonul. Nu doar pentru că copiii ar trebui să aibă cel puțin un trening copii pentru numeroasele ore în care se joacă și fac mișcare, ci și pentru că sunt haine confortabile, versatile și foarte rezistente, care îi vor însoți în toate aventurile lor în și în afara terenului de joacă.

Fă-i pe tinerii casei să se bucure de confortul și personalitatea acestei ținute sport. Cu un trening copii, ei se vor putea antrena în cel mai bun mod posibil, rămânând răcoroși și uscați datorită tehnologiei pe care o încorporează, care le permite să elimine transpirația din piele.
În plus, treningurile pentru copii au toate facilitățile pentru ca aceștia să își poarte cu ei lucrurile personale. Au buzunare laterale pe care le găsești atât pe hanorac cât și pe pantaloni.

Vezi cum micuții tăi se antrenează într-un mod sănătos, sigur și confortabil cu această gamă de îmbrăcăminte sport care oferă flexibilitate și capacitate de mișcare ideale pentru orice tip de antrenament.

Viața este mai bună într-un trening, mai ales atunci când suntem încă copii. De aceea, iată câteva sfaturi despre cum să alegi treningul potrivit pentru copiii tăi.

1. Dacă treningul este pentru ora de educație fizică

În mod ideal, alege un trening copii cu o jachetă cu fermoar, astfel încât, atunci când copiii încep activitatea fizică și le este cald, să o poată da jos (și să o pună la loc imediat ce termină, pentru a evita răceala).

2. Dacă sunt răcoroși

Pentru uzura de zi cu zi și mai ales pentru acei băieți și fete cărora le este mereu frig, cel mai bun lucru este să alegi un trening copii din fleece, cu blană în interior, pentru a le ține de cald.

3. Dacă se plictisesc imediat de toate

Treninguri cu personajele lor preferate. Dacă sunt fani Marvel, Disney sau Star Wars, ai noroc, pentru că vei găsi oricând colecții întregi din toate cele 3 universuri.

4. Dacă nu se opresc din creștere

Pentru a te asigura că un trening le va ține copiilor tot anul școlar, poți să le cumperi treninguri cu o mărime mai mare. Treningurile cu manșete la pantaloni sunt foarte confortabile, pentru că, chiar dacă la început sunt puțin cam mari, nu vor călca niciodată pe ele.

5. Dacă nu le place să poarte ținute asortate

Există copii care sunt foarte speciali când vine vorba de vestimentație, iar lor nu le plac treningurile ca îmbrăcăminte. Pentru ei, soluția poate fi să aibă mai mulți pantaloni sport și mai multe bluze sau tricouri pe care să le combine după cum preferă.

6. Prelungește durata de viață a treningului

Poți cumpăra o pereche de pantaloni și un hanorac în plus pentru a le asorta cu acel trening copii ales, astfel încât să prelungești durata de viață a hainei. De asemenea, oferă-i micuțului tău libertatea de a amesteca și de a asorta după bunul plac, astfel încât să câștige mai multă autonomie și încredere!

Completează-le look-ul cu o pereche de pantofi de sport

Ca un ultim sfat, îți recomandăm ca, în afară de trening copii, să îți echipezi copiii cu două perechi de pantofi: una pentru activitatea fizică și alta pentru uzura de zi cu zi, astfel încât să nu-i uzeze și să aibă picioarele bine protejate. Nu-i poți deosebi? Iată un exemplu:

– Pantofi sport: Sunt pantofi care au o tehnologie specifică pentru sport, cum ar fi tălpile amortizate și materialul respirabil.

– Pantofi casual: Îi vei recunoaște mai ales după tipul de talpă: mai subțire, dintr-un material mai dur și întărit, ideal pentru mersul pe jos. Ei se concentrează mai mult pe urmărirea tendințelor modei, adaptate la un pantof confortabil.